محمد اکرم هودیانی گفت: امسال کشاورزان این شهرستان، ۱۵ هکتار اززمین های کشاوری خود را به کشت این چای ترش اختصاص دادند.
وی ادامه داد: میزان برداشت این محصول در هر هکتار، به طور میانگین ۶۰۰ کیلو بوده و براین أساس امسال حدود ده تن محصول چای ترش با پایان برداشت چای ترش، به تدریج روانه بازار مصرف میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بمپور تصریح کرد: به منظور توسعه کشت گیاهان دارویی در منطقه، طی امسال، ۱۸۰ کیلو گرم بذر چای ترش مورد نیاز بهره برداران تهیه و بصورت رایگان در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.
وی با اشاره به این مطلب که کار برداشت چای ترش عمدتاً توسط زنان روستایی منطقه انجام میشود، خاطرنشان کرد: جهاد کشاورزی بمپور آماده همکاری و حمایت از سرمایه گذاران در بخش صنایع تبدیلی و بسته بندی این گیاه دارویی میباشد.