عباس ظاهری گفت: با توجه به مشکلات عدیدهای که در بحث پسماند در این شهرستان وجود دارد، ۲۰ روز پیش از شهرداری کوت عبدالله شکایت کردیم.
او می گوید: محیط زیست بر اساس بازدیدهای میدانی اولویتبندی پاکسازی مناطق از پسماند را انجام داده و پاکسازی مناطق باید بر اساس اولویتبندی انجام شود، روزانه حدود ۶۰ تا ۷۰ تن پسماند در شهرستان کارون تولید میشود که بارگیری این پسماندها و تخلیه در سایت صفیره در حال انجام است.
به گفته او یکی از موارد مطرح شده در شکایت، در مورد تعیین تکلیف و نظارت بر مدیریت پسماند کوی مشعلی است؛ کوی مشعلی در مرز بین شهرستانهای اهواز و کارون واقع است و هیچکدام از شهرداریهای دو شهر مسئولیت آن را نمیپذیرند بنابراین باید این موضوع تعیین تکلیف و بر مدیریت پسماند این منطقه نظارت شود.
او گفت: اداره قرار بود اطراف سکوی موقت تخلیه زباله در نزدیکی روستای قلعه چنعان، پارک جنگلی ایجاد و از تخلیه زباله در این منطقه جلوگیری شود. با پیگیریهای انجام شده، ۶۰ هزار تن زباله از این محل جمعآوری و بسترسازی برای ایجاد پارک جنگلی انجام شده است، اما شهرداری کوت عبدلله در عمل به تعهد خود تاخیر داشته که این مساله قابل قبول نیست و یکی از موارد مطرح شده در شکایت، این موضوع است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست کارون افزود: شهرستان کارون محل سرریز پسماند و زباله اهواز شده است به گونهای که آخرین سرویسهای حمل پسماند، زباله را در شهرستان کارون تخلیه میکنند بنابراین باید مجددا گشت پسماند راهاندازی شود.