مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان بر ضرورت به‌کارگیری دیپلماسی اقتصادی برای معافیت تحریمی بندر امام خمینی از تحریم‌های غرب تاکید کرد.

بهروز آقایی گفت: به واسطه پیگیری‌های بین‌المللی از سوی هند و افغانستان برای بهره‌مندی از ظرفیت‌های استراتژی بندر چابهار، مبادلات تجاری این بندر با معافیت تحریمی همراه شده است.

او می گوید: تلاش مشترک اتاق بازرگانی اهواز و این اداره کل برای جلب همکاری کشور‌های منطقه به منظور استفاده از ظرفیت‌های استراتژیک بندر امام خمینی می‌تواند باعث معافیت تحریمی این بندر به توسعه مبادلات تجاری کشورمان شود.

به گقته او رسالت اصلی این اداره کل، تسهیل امر تجارت و سرمایه گذاری از طریق متناسب سازی زیرساخت‌ها است، همواره رفع محدودیت در تخلیه و بارگیری کالا، پذیرش کالا‌های متفاوت و همچنین سایز کشتی‌های تجاری اولویت منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی است.

این مقام مسئول گفت: در حال حاضر می‌توان گفت که این بندر بهترین و متناسب‌ترین زیرساخت‌ها را برای تجارت دریایی دارد.

به گفته او بندر امام خمینی با حدود ۶۵ میلیون تن ظرفیت تخلیه و بارگیری به عنوان یکی از استراتژیک‌ترین بنادر کشور در حوزه واردات، صادرات و ترانزیت نقش اساسی در تجارت دریایی کشور دارد، به تناسب دیگر بنادر خوزستان از ظرفیت‌های لازم در این حوزه نقش آفرینی می‌کنند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان گفت: بنادر امام خمینی و خرمشهر از بنادر استان هستند که شبکه ریلی دارند، اتصال بنادر به شبکه‌های حمل و نقلی که باعث ضریب نفوذ داخلی و خارجی تجار می‌شود از اولویت‌های کاری این اداره کل است.

او گفت: تا حدودی این پیوند بین بندر امام و بنادر این کشور ایجاد شده، اما نیازمند توسعه مبادلات بخصوص در بخش ترانزیت هستیم، همواره کاهش هزینه و زمان جابه‌جایی کالا به عنوان یک دستورالعمل در بنادر خوزستان مورد توجه قرار گرفته، ولی با این وجود باید تلاش کرد تا با همکاری اتاق بازرگانی اهواز بسته‌های مشوقی در حوزه حمل و نقل بروز رسانی و در اختیار تجار قرار گیرد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان بر ضرورت ایجاد کارگروه‌های کارشناسی برای تدوین برنامه‌های کاری مشترک بین اتاق بازرگانی و این اداره کل تاکید کرد و گفت: همکاری‌های مشترک می‌تواند باعث بهبود توسعه مبادلات اقتصادی شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.