رئیس پژوهشکده پرندگان دانشگاه شهرکرد گفت: مراحل اجرای این طرح با توجه به ظرفیتهای موجود در دانشگاه شهرکرد اعم از مجموعه پژوهشکده، اعضای پژوهشی و شرایط جغرافیای منطقه با هدف بهبود ژنتیکی مرغ گوشتی برنامه ریزی شد.
بهنام احمدی پور افزود: با آغاز این طرح از آبان ماه، مراحل پرورش بر اساس شیوه نامه استاندارد با رعایت شرایط تغذیه و محیطی (دما، رطوبت، و...)، انجام اقدمات دامپزشکی، بررسی مشکلات و تعیین تلفات هر قطعه بر اساس پلاک بصورت دقیق انجام گرفت.
بیشتر بخوانید
وی گفت: در پایان دوره با حضور تیمهای پژوهشی مرتبط از موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، نماینده ستاد زیست فناوری، اعضای پژوهشی مرتبط از دانشگاه شهرکرد (گروه علوم دامی و دامپزشکی) وتعدادی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری، جوجهها به صورت انفرادی رکورد برداری شد.
رئیس پژوهشکده پرندگان دانشگاه شهرکرد گفت: دستیابی به منابع بهتر و رسیدن به اهداف مورد نظر بر اساس تفاهم نامه برنامه تحقیقاتی برای مرغ آرین در دانشگاه شهرکرد ۵ سال است.