محمدهادی ایمانیه در سومین جلسه هماهنگی تدوین سند توسعه علمی فارس، با تاکید براینکه نسبت به جوانان و نوجوان ایران اسلامی، کوتاهی کردهایم و بی شک باید محضر خداوند پاسخگو باشیم، گفت: اگر دانشگاه ها، مراکز علمی و مذهبی، در توضیح دادن و تبیین فرهنگ دینی و ملی برای نسل جوان به درستی عمل کرده بودند، امروز شاهد برخی رفتارها نبودیم.
او با اشاره به اینکه تدوین سند توسعه علمی استان، بهترین فرصت برای جبران کردن کم کاریهای گذشته است، گفت: هرچه میتوانید سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری، دستورالعملهای اجرایی دولت، قوانین مجلس شورای اسلامی و برنامههای توسعه جمهوری اسلامی ایران را بررسی کنید؛ اسناد بالادستی را احصاء، سپس آنها را تجمیع و براساس ظرفیتهای استان بومی کنید.
ایمانیه با تاکید بر اینکه فارس در ارسال پیشنهادات اصلاحی قوانینِ قابل قبول پیشقدم بوده است، اظهار داشت: اطلاعات مربوط به وضعیت موجود تمام مراکز علمی، آموزشی، مذهبی و پارکهای علم و فناوری به روز شود. با توجه به آینده، ایده آلهای هر حوزه مکتوب و وضعیت فعلی و ایده آل را با یکدیگر مقایسه کنید و چگونگی پر کردن این فاصله را برنامه ریزی کنید.
او تاکید کرد: یک فرد تاثیرگذار، با انگیزه و باتجربه در هر سازمان برای این امر معرفی شود؛ تا علاوه براینکه پیشرفتهای کار را گزارش میکند، بازخوردهای مربوطه را نیز جمع آوری، تجزیه و تحلیل کند.
استاندار فارس بر لزوم تدوین و تکمیل بانک اطلاعات استان تاکید کرد و گفت: امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مراکز علمی استان، در قالب بانک اطلاعاتی جامع تدوین، و بصورت منظم و دورهای بروزرسانی شود. این امر علاوه براینکه منجر به هم افزایی مراکز علمی استان میشود، ارتباطات بین این مراکز را نیز گسترش میدهد و در نتیجه، باعث جهش استان خواهد شد.
استاندار فارس همچنین با اشاره به مصوبه سران قوا، و تایید رهبر معظم انقلاب مبنی بر مولد سازی املاک دولتی، خواستار تشکیل ستاد پشتیبانی مالی و ستاد جمع آوری اطلاعات، در کنار ستاد تدوین سند توسعه علمی استان شد.
ایمانیه با تاکید براینکه باید تا پایان امسال تعداد شرکتهای دانش بنیان حداقل دو برابر شود، گفت: پایان سال ۱۴۰۱ این مُهم را مطالبه خواهیم کرد؛ البته توجه به ظرفیتهای استان، به تناسب فعالیتهای صنعتی، معدنی، سلامت، کشاورزی و توزیع مناسب در ایجاد شرکتهای جدید، بصورت ویژه مد نظر مسئولین قرار داشته باشد.