خلیل دحیمی کما بیش شش سال است که واحدی مسکونی را به مکانی برای دیدن این اشیا اختصاص داده و میگوید که این ابزار و وسایل بخش بزرگی از فرهنگ و سنت مردم استان خوزستان را در خود دارد.
او گفت: قدمت برخی از این اشیا به جامانده از گذشتگان استان خوزستان که در این موزه نگهداری میشوند به هزار سال قبل برمیگردد.
این موزهدار محلی میگوید: آثار قدیمی و تاریخی جمعآوری شده در این خانه مربوط به زندگی روزمره، کار، کشاورزی، فرشهای دستباف، لباسها و زیورآلات خانمها و نیز شمشیرهای برجامانده از گذشتگان استان خوزستان است.
او با بیان اینکه این موزه به صورت روزانه بازدیدکننده دارد، ادامه داد: این موزه به روی علاقهمندان برای بازدید همیشه باز است.
آقای دحیمی با بیان اینکه آثار این موزه را با علاقه قلبی جمعآوری کرده است، گفت: هدف اصلی بنده از جمعآوری این اشیای قدیمی برجامانده از گذشتگان نگهداری و حفظ آنها است.
او ادامه داد: برای جمعآوری این آثار تاریخی به شهرهای مختلف استان از جمله شوشتر، دزفول، آبادان، ایذه، شادگان، هویزه و هر جایی که اطلاع پیدا میکردم شیء قدیمی وجود دارد مسافرت و بازدید میکردم و آنها را به منظور حفظ و نگهداری جمعآوری کردهام.