دکتر بهزاد صادقی بیان کرد: به منظور انجام نظارتهای بهداشتی شبانه از کشتارگاه صنعتی طیور براساس دستورالعملهای موجود، کارشناسان این اداره به صورت منظم بر روند انجام کشتار در کشتارگاه صنعتی طیور شهرستان نظارت دارند که در همین رابطه اوایل هفته جاری افزون بر ۱۰۰۰ قطعه طیور کشتاری به علت ابتلا به بیماریهای عفونی، ضبط و معدوم سازی و پس از انتقال به واحد تبدیل ضایعات کشتارگاه، از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
او افزود: از دلایل عمده ضبط و معدوم سازی طیور کشتاری در کشتارگاه میتوان به آسیت، سپتی سمی و کاشکسی اشاره کرد که طیور مبتلا به این عوارض، قابلیت استفاده انسانی را نداشته و باید از چرخه مصرف خارج شوند.
صادقی ادامه داد: نظارت بهداشتی بر روند کشتار و استحصال مرغ و آلایش کشتاری در کشتارگاه از طریق مسئول فنی و بهداشتی واحد، ناظران بهداشتی و کارشناسان این اداره به صورت مستمر در حال انجام بوده و در صورت مشاهده موارد غیربهداشتی، طبق مقررات اقدام قانونی لازم به انجام میرسد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار در پایان گفت: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده عرضه غیربهداشتی انواع محصولات مواد خام دامی در واحدهای عرضه کننده سطح شهرستان، مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع رسانی کرده تا کارشناسان این اداره در ارسرع وقت نسبت به بررسی موضوع و تعیین تکلیف موارد غیربهداشتی اقدام کنند.
منبع: ایسنا