اردشیر شریف زاده گفت: تشکیل کلاسهای تلفیقی مربوط به آموزش دهندگان است و با ثبت یک کد در سامانه سواد آموزی در کلاسهای (سوادآموزی، تحکیم، انتقال) انجام میشود وبا نگاه انعطافی، تشکیل کلاس بر اساس نوع دوره و درخواست سواد آموزان میتواند حداکثر در دو مکان و دو زمان برگزار شود.
او ادامه داد: نحوه فعالیت آموزش دهندگان صرفا به روش تلفیقی است و به صورت هفت روش میباشد که در این صورت تمام دورهها اعم از سواد آموزی، انتقال و تحکیم تحت پوشش آموزش دهنده است و میتواند به هر تعداد که معین شده در یک کلاس ثبت کند.
سرپرست معاون سواد آموزی خوزستان گفت:درصورتی که یکی از کلاسهای تلفیقی توسط آموزش دهندگان ثبت و تایید نشود، آموزش دهنده مجاز است نسبت به تشکیل یک کلاس تلفیقی دیگر و یک کلاس مستقل در دوره سواد آموزی (با ۵ نفر)، تحکیم (با ۱۰ نفر) و انتقال (با ۱۰ نفر) اقدام نماید.
آقای شریف زاده ادامه داد: در این طرح همکاری معلمان رسمی و پیمانی، بازنشستگان و ظرفیتهای مردمی، حلقههای میانی، خیرین و سایر دستگاههای مشارکت کننده، همانندسال قبل بدون محدودیت در تعداد سواد آموز و روش همکاری خواهد بود.
او گفت: از تمام با سوادان و مدیران مدارس و دستگاههای اجرایی انتظار است درشناسایی، دعوت، تشویق و ثبت نام بی سوادان و کم سوادان با اولویت گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال آنان را برای حضور و شرکت در کلاسهای سواد آموزی راهنمایی و دعوت کنند.
به گفته سرپرست معاون سواد آموزی خوزستان، تمام مدارس شهرها و روستاها در سطح استان محل ثبت نام و تشکیل کلاسهای سواد آموزی در دورههای سواد آموزی، انتقال و تحکیم هستند.