به طور متوسط بین ۸۰۰ هزار و ۲۰۰ میلی گرم نیاز روزانه بدن به کلسیم است.
منبع اصلی کلسیم در غذای ما لبنیات است، البته در لبنیاتی مانند کره و خامه هر چه چربی بیشتر باشد، کلسیم کمتر است، چرا که کلسیم حالت یونی و فلزی دارد و در چربی حل نمیشود. شیر، ماست، پنیر و کشک منشاء اصلی کلسیم است.
برخی از سبزیجات مانند کلم بروکلی نیز دارای کلسیم هستند. با رژیم غذایی که ما ایرانیان داریم، بسیاری از مواقع ممکن است مقدار کلسیم روزانه مورد نیاز بدن را دریافت نکنیم.
بنابراین برخی اوقات برای بیماران مکملهای کلسیم تجویز می شود تا بتوان این کمبود را جبران کرد.
به طور متوسط یک یا دو لیوان شیر و یا یک کاسه ماست حدود ۳۰۰ میلی گرم کلسیم دارند.