استاندار سمنان در این مراسم توجه به حوزه دانش بنیان و پژوهش را ضروری دانست و گفت: در سه ماه اخیر اجرای ۱۸ طرح پژوهشی در استان مصوب شده است.
سید محمدرضا هاشمی یکی از دلایل تعطیلی واحدهای تولیدی و کاهش ظرفیت تولید را نداشتن ارتباط دانشگاه و صنعت عنوان کرد و گفت: با تشکیل ستاد احیاء واحدهای تولیدی راکد، که اساتید دانشگاه نیز در آن عضو هستند برای حفظ واحدهای تولیدی و اشتغال موجود تلاش میشود
هاشمی افزود: با بررسی مشکلات ۶۴ واحد تولیدی تعطیل در ستاد احیاء واحدهای راکد، این واحدها به چرخه تولید بازگشتند.
رئیس دانشگاه سمنان هم در این مراسم اعلام کرد: با حمایت استاندار سمنان برای توسعه فعالیتهای علمی و پژوهشی و دانش بنیان، برای زمین ۱۰ و نیم هکتاری دانشگاه سمنان به ارزش یک هزار میلیارد تومان در شهمیرزاد سند صادر شد.
مسعود نصیری زرندی میزان قراردادهای پژوهشی برون دانشگاهی دانشگاه سمنان را ۳۷۲ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در بخش پذیرش محقق پسا دکتری دانشگاه سمنان هم اکنون ۹ محقق پسا دکتری در این دانشگاه فعالیت دارند.
سیف الله سعدالدین معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان نیز گفت: دانشگاه سمنان امسال در رتبه بندی تایمز رتبه ۴۰۰-۳۵۰ را در حوزه مهندسی مکانیک و در رتبه آی اس سی رتبه ۱۲ را در بخش پژوهش در بین دانشگاههای کشور کسب کرده است
سعدالدین افزود: امسال شش نفر از پژوهشگران دانشگاه سمنان در فهرست یک درصد برتر دانشمندان جهان و ۱۷ عضو هیات علمی دانشگاه نیز در لیست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند.
وی ادامه داد: در فضای فناوری و عملیاتی کردن پژوهشها نیز سه طرح پژوهشی به وزارت علوم معرفی شده است.
سعدالدین با اشاره به عملکرد مطلوب در بخش مجلات علمی دانشگاه افزود: هم اکنون یک مجله با رتبه آی اس آی و چهار مجله با رتبه اسکوپوس داریم که بر اساس رتبه بندیهای وزارت علوم جزء مجلات برتر این وزارتخانه قرار گرفت.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه سمنان اظهار امیدواری کرد: با تلاشهای محققان و پژوهشگران، دانشگاه سمنان بتواند در حل مسائل مورد نیاز جامعه و صنعت جزء دانشگاههای موثر و علاوه بر این در تعاملات علمی و بین المللی جز دانشگاههای برتر کشور باشد.