به همت خادمیاران کانون ایثارو شهادت، اولین یادواره خانگی شهدا در خانه سردار شهید عبدالمهدی مغفوری برگزار شد.

خادمیاران رضوی با حضور در خانه شهید عبدالمهدی مغفوری با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه ( س) و گرامیداشت یادو خاطره شهدای گلگون کفن دفاع مقدس ضمن قرائت زیارت عاشورا و مداحی بر حفظ امنیت و وحدت در کشور به عنوان دستاورد خون شهدا تاکید کردند.

محمدرضا حسنی سعدی، مسئول کانون ایثارو شهادت شهرستان کرمان گفت: امروز امنیت و آسایش و راحتی ما مدیون قطره قطره خون شهدای والامقام و خانواده شهدا است و بایستی قدرشهدا و خانواده شهدا را بدانیم و نگذاریم خون شهدای والامقام ما پایمال گردد که فردای قیامت شرمنده شهدا شویم.

او هدف از برگزاری این یادواره ها را ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه‌ای که تشنه معارف ناب شهدا است، عنوان کرد و افزود: شهدا کارنامه افتخارآمیز این ملت هستند که عزت و شرافت را برای ملت ایران رقم زدند و امروز نیز ما امنیت خود و کشور را مدیون خون آن ها میدانیم .

حسنی سعدی بابیان اینکه اولین یادواره خانگی شهدا به صورت ابتکاری به همت خادمیاران رضوی در خانه شهید مغفوری هم زمان با ایام فاطمیه در حال برگزاری است، بیان کرد: پیش از این یادواره شهدا باعنوان لاله های رضوی در مساجد و تکایای کرمان به همت کانون ایثار و شهادت برگزار شده بود.

در این مراسم خادمیاران رضوی پرچم حرم مطهر ثامن الحجج امام رضا (ع) را به همراه داشتند و با اهدای لوح یادبود به خانواده شهید، یاد آن شهید والامقام را گرامی داشتند. 

عبدالمهدی مغفوری در سال ۱۳۳۵ در کرمان در خانواده‌ای تنگدست؛  ولی متدین به دنیا آمد.

پدرش برای دل مردم روضه می‌خواند و مخارج زندگی را از پشت دار قالی بافی فراهم می‌کرد.

عبدالمهدی در سایه چنین خانواده‌ای رشد کرد و تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در کرمان به پایان برد.

آنچه در این دوران او را از دیگر همسن و سالانش متمایز کرد پایبندیش به دینداری بود.

او پس از پایان دوره دبیرستان در دانشسرا پذیرفته شد و در رشته برق فوق دیپلم گرفت. در همین زمان بود که به خدمت سربازی فرا خواند ه شد. این روز‌ها با اوج گیری انقلاب توأم بود.

عبدالمهدی در این دوران سخت به مبارزات خود ادامه داد و پس از پیروزی انقلاب به کرمان باز گشت.

با اینکه در دانشگاه پذیرفته شده بود ؛ ولی پوشیدن لباس سبز سپاه را ترجیح داد.

او مدتی در کردستان بود. بعد از آغاز جنگ، تلاشش برای حضور در میدان‌های نبرد و سازماندهی نیرو‌ها در استان کرمان، از او چهره‌ای مخلص و دلپذیر ساخته بود.

عبدالمهدی در موقعیت مختلف فرماندهی در سطح لشکر ۴۱ ثارالله و بسیج قرار گرفت و بیش از بیش در روند پر تلاطم نبرد سهیم شد.

عملیات کربلای ۴ آخرین عملیاتی بود که عطر نفس‌های این پیرو حقیقی ائمه اطهار (ع) و امام راحل را به جان می‌خرید. عبد المهدی مغفوری در جزیره ام الرصاص پاداش جهاد اکبر و اصغر خود را گرفت وبه فیض شهادت نائل آمد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.