آغاز عملیات اجرایی بزرگترین مجتمع رفاهی بین راهی شرق کشور در تربت حیدریه

با حضور اوحدی معاون توسعه مدیریت و منابع، وزارت میراث فرهنگی عملیات اجرایی پروژه ملل بعنوان بزرگترین مجتمع بین راهی شرق کشور آغاز شد.

در حالی که کلنگ احداث بزرگترین مجتمع بین راهی شرق کشور اردیبهشت سال ۹۸ توسط علی لاریجانی رییس وقت مجلس شورای اسلامی بر زمین خورده بود، اما بدلیل مشکلات مجوز، پروانه، خرید و تحویل زمین به سرمایه گذار و تغییر کاربری، سرنوشت این پروژ در هاله‌ای از ابهام بود.

صبح امروز با حضور دکتر اوحدی معاون توسعه مدیریت و منابع، معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، حجت الاسلام جوادی مدیرعامل موسسه ملل، نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس و مسوولان محلی و با طی مراحل تغییر کاربری، تحویل زمین به سرمایه گذار عملیات اجرایی پروژه ملل بعنوان بزرگترین مجتمع بین راهی شرق کشور آغاز شد.

فاز نخست بزرگترین مجتمع رفاهی شرق کشور پایان سال ۱۴۰۲ به بهره برداری می‌رسد

حجت الاسلام جوادی، مدیرعامل موسسه ملل در آیین آغاز عملیات اجرایی پروژه ویستا توس ملل گفت: سعی می‌کنیم برای یک بار هم که شده در کشور یک رکورد داشته باشیم، لذا اینجا همه عوامل و دست اندرکاران پشتیبانی می‌کنند پروژه فعال باشد و همه شرایط مهیاست.

وی افزود: با راه اندازی این مجتمع بین راهی برای۷۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد شد و اگر اتفاق خاصی نیفتد پایان سال ۱۴۰۲ فاز نخست را به اتمام خواهیم رساند.

جوادی بیان کرد: مسوولان محلی تربت حیدریه همراهی کامل را داشته اند و از امروز نوبت ما هست تا زودتر این پروژه را به اتمام برسانیم چراکه تمام مجوز‌های آن صادر شده است.

مدیرعامل موسسه ملل اظهار کرد: زمین موقعیت مناسبی دارد که از یک طرف به کمربندی و از طرفی به بولوار اصلی شهر و شاهراه را به هم متصل کرده است، همچنین منطقه تربت حیدریه تبدیل به یک بارانداز اقتصادی بخصوص در حوزه زعفران و‌پسته شده و ما موظفیم بازار پسته و زعفران را برای این خطه ایجاد کنیم.

همه شرایط را برای سرمایه گذار مهیا کردیم

محسن زنگنه نماینده مردم تربت حیدریه در این آئین گفت: این پروژه سال ۹۸ کلنگ زنی شد و تعهداتی از جانب مسوولان شهرستان و استان داده می‌شود در خصوص مجوزات و تغییرکاربری‌ها که هیچکدام اخذ نشده بود و فثط زمین خریداری شده بود.

وی افزود: نخستین چالش این پروژه تغییر کاربری زمین بود که اصلا انجام نشده بود و با رایزنی که با مدیرکل امور اراضی استان داشتیم و تعیین مبالغی و پرداخت ان توسط سرمایه کذارتغییرکاربری انجام شد.

زنگنه گفت: چالش دوم وزارت نفت بود، چراکه یکی از بخش‌هایی که خدمات می‌دهد حوزه سوخت رسانی است که از طریق وزارت نفت و همکاری سرمایه گذار نقشه‌ها تغییر و مجوز وزارت نفت دریافت شد.

این نماینده مجلس بیان کرد: چالش سوم در حوزه شهرداری بود که اعضای شورای شهر پای کار آمدند و در مدت کوتاهی مجوز و پروانه رابه صورت رایگان صادر کردند، لذا در حال حاضر سند زمین منتقل، تغییرکاربری انجام شده و مجوزات و پروانه صادر شده و همه شرایط برای سرمایه گذار مهیا شده است.

نیمی از اعتبار پروژه توسط وزارت میراث فرهنگی تامین می‌شود
اوحدی، معاون توسعه و مدیریت منابع وزیر میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری گفت: طبق گفته سرمایه گذار این پروژه ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و ما همین جا اعلام می‌کنیم که نیمی از اعتبار این پروژه ازطریق تسهیلات ماده ۱۸ تامین شود.

وی تصریح کرد: می‌خواهیم مستمر تا پایان پروژه همراهی کنیم تا این پروژه که جانمایی مناسبی شده و محل عبور میلیون‌ها زائر امام رضاعلیه السلام است زودتر به اتمام برسد.

اوحدی افزود: نخستین بازارچه صنایع دستی و کارگاه‌های هنری صنایع دستی منطقه در همین مجتمع راه اندازی خواهد شد.
وی گفت: این پروژه از هر لحاظ توجیه اقتصادی دارد و بخش عظیمی از مسافران و زائران در این نقطه اقامت خواهند کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.