رضا ابهّت مدیرکل بهزیستی استان یزد با بیان این مطلب در نشست هم اندیشی کارشناسان و رابطین دفتر پذیرش و هماهنگی بهزیستی استان یزد گفت: سختترین کار ارتباط مددجویی است اینکه مددکار بتواند نیازهای یک فرد دردمند را گوش دهد، تحلیل کند و با بضاعت کم بهزیستی حل کند.
او در این نشست که با حضوررئیس مرکز پذیرش و هماهنگی گروههای هدف سازمان بهزیستی کشوربرگزار شد، با اشاره به بضاعت پایین بهزیستی در خدمت رسانی به جامعۀ هدف گفت: ما سازمانی با بی نهایت پول نیستیم و این بضاعت کم نگران کننده است.
مدیرکل بهزیستی استان یزد افزود: مددجو مراجعه میکند مشکلی طرح میکند و ما برای انتظارات به حق او باید از هر ارتباط سازمانی و خیّری که داریم استفاده کنیم.
محمد مهدی امیری رئیس مرکز پذیرش و هماهنگی گروههای هدف سازمان بهزیستی کشور نیز با اشاره به راه اندازی میز خدمت در دهه هشتاد گفت: طی این دهه همه دستگاهها موظف شدند جایی برای ارتباطات مردمی بگذارند.
او اداره پذیرش را پیشانی بهزیستی و خط شکن دانست و گفت: اولین کسی که همه مشکلات گروههای هدف بهزیستی را میشنود اداره پذیرش است.
امیری از کارشناسان و رابطین میزخدمت خواست صبور بوده، در مقابل مراجعین شنونده خوبی باشند و قدرت حل مسئله داشته باشند.
رئیس مرکز پذیرش و هماهنگی گروههای هدف سازمان بهزیستی کشور آشنایی با معاونت ها، دستورالعملها و شرح وظایف بهزیستی را ضروری دانست و گفت: کارشناسان و رابطین دفتر پذیرش باید دانش خود را به روز کرده، تجربه و مهارت کسب کرده و همه ظرفیتها را بشناسند.
او با بیان اینکه ۱۷۰ ماموریت در حوزه ارتباطات مردمی برعهده دفتر پذیرش و هماهنگی است، اظهار داشت: کارشناسان این حوزه باید نسبت به این ۱۷۰ ماموریت آگاهی و شناخت داشته باشند.