آقای صادقی آزاد گفت: بر اساس نتایج رتبه بندی گرین متریک در سال ۲۰۲۲، جایگاه جهانی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان نسبت به سال ۲۰۲۱، ۱۳۵ پله و در بین دانشگاههای کشور ۸ پله ارتقا یافت.
وی افزود: دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در سال ۲۰۲۲، در بین ۴۵ دانشگاه ایرانی حاضر در این رتبه بندی جایگاه ۱۱ و در بین ۱۰۵۰ دانشگاه برتر جهان، رتبه ۴۰۲ جهانی را کسب نموده است. لازم به ذکر است در سال ۲۰۲۱، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در بین ۴۲ دانشگاه ایرانی حاضر در این رتبه بندی جایگاه ۱۹ و در بین دانشگاههای جهان رتبه ۵۳۷ را کسب نمود.
آقای صادقی آزاد رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان گفت: رتبه بندی جهانی گرین متریک، برای اولین بار در سال ۲۰۱۰ توسط دانشگاه اندونزی مطرح شده است. در این نظام رتبهبندی دانشگاههای جهان هر ساله در ماه دسامبر بر اساس ۸۲ شاخص در قالب شش معیار کلی شامل زیرساختهای موجود در راستای ایجاد محیط زیست مناسب، توجه به مصرف بهینه انرژی و تغییرات آب و هوا، میزان بازیافت پسماندها، میزان مصرف و بازیافت آب، به کارگیری سیستمهای حمل و نقل بدون آلاینده و نیز آموزش و پژوهش در حوزه صیانت از محیط زیست، مورد ارزیابی قرار میگیرند.
سهم هریک از این معیار در ارزیابی دانشگاهها به شرح زیر میباشند:
۱-موقعیت و زیر ساخت (۱۵ درصد)
۲-انرژی و تغییرات آب و هوایی (۲۱ درصد)
۳- مدیریت و بازیافت پسماند (۱۸ درصد)
۴- مصرف آب (۱۰ درصد)
۵- میزان تردد و استفاده از سیستمهای حمل و نقل بدون آلاینده (۱۸ درصد)
۶-آموزش و پژوهش در راستای حفظ محیط زیست و توسعه پایدار (۱،
۸ درصد)
آقای صادقی آزاد ضمن عرض تبریک به جامعه دانشگاهی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان به جهت رتبه کسب شده و ارتقای جایگاه دانشگاه در رتبهبندی گرین متریک گفت: امید میرود با برنامهریزیهای صورت گرفته و تلاش جمعی خانواده بزرگ دانشگاه شهید مدنی آذربایجان شاهد ارتقای بیشتر جایگاه دانشگاه در سالهای آتی باشیم.
بنده دانشجوی انصرافی مقطع ارشد دانشگاه شهید مدنی هستم
ایکاش دانشگاهها در مورد اساتید و روش تدریس یه کم وسواس بخرج بدن
واقعیتش از ادامه تحصیل با برخی اساتید واقعا دلسرد شدم
فقط رو مدرک دکتر و استاد هستند و خلاصه با چندتا مقاله رتبه گیری کردن شدن استادیار، دانشیار و ...
با این روش تدریس یا اساتید که پیش میریم قطعا پس رفت میکنیم و یا تو بهترین حالت وقت تلف میکنیم.