طرز تهیه دمی یارما اردبیلی + فیلم

دمی یارما غذای قوی مقوی و خوشمزه است که در استان اردبیل پخته می‌شود.

 دمی یارما از جمله غذاهای اصیل و سنتی استان اردبیل بوده و به دلیل وجود بلغور گندم در آن، از مواد مغذی سرشاری برخوردار است. آذری زبانان به بلغور یارما می گویند.

بلغور گندم منبع بسیار مناسبی از ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌ها بوده و مصرف آن برای سلامت گوارش و قلب بدن مفید می‌باشد. مصرف روزانه ۱۵۰ گرم بلغور گندم، ۴۰ درصد از نیاز فیبر انسان را در یکروز برطرف می‌کند.

طرز تهیه دمی یارما اردبیلی بدین شرح است :

ابتدا پیاز را در روغن تفت می دهیم. سپس زردچوبه، فلفل، نمک را اضافه کرده و تفت می دهیم. گوشت و رب را اضافه کرده و تفت می دهیم. سپس هویج و سیب زمینی را اضافه کرده و تفت می دهیم. بلغور گندم و آب را اضافه کرده و هنگامی که جوش آمد درب قابلمه را می گذاریم تا مواد بپزند و جا بیفتد. پس از بخار شدن تمام آب، مواد را دم می گذاریم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۵ ۲۷ آذر ۱۴۰۱
واه این که همون گمنه بختیاری هاست خخخخخخخخخخخخخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۰ ۲۷ آذر ۱۴۰۱
سلام ما اردبیلیها یه آش اوماج دیگه داریم در حین سادگی بسیارخوشمزه است مخصوصا تو زمستون با پیاز داغ فراوان و آویشن که همراه پیاز سرخ میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۵ ۲۸ آذر ۱۴۰۱
خسته نباشید، ای کاش در مورد نحوه تهیه این غذا توضیح میدادین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۲ ۲۷ آذر ۱۴۰۱
فیلم های بیشتری از غذاهای محلی بزارید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۳ ۲۷ آذر ۱۴۰۱
خیلی غذای خوبیه