فرزاد شریفی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام اظهار کرد: از محل اعتبارات ملی اقدامات و خدمات متعددی در زمینه بهسازی یا توسعه زیرساختهای مرتبط با این اداره کل انجام گرفته یا در دست انجام است.
شریفی با بیان اینکه راههای دسترسی به مناطق گردشگرپذیر از مهمترین دغدغههای ما است، افزود: برای برخی مناطق از جمله آبشار و روستای هدف گردشکری اَما و درختان چندهزارساله بان سرو راه دسترسی احداث شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام در خصوص بهسازی محوطه قلعه تاریخی والی مطرح کرد: از محل مشارکتهای اجتماعی وزارت نفت عملیات بهسازی محوطه این قلعه، در حال انحام است و تا قبل از پایان سال به اتمام میرسد.
وی ادامه داد: در این تغییرات رمپ دسترسی برای جانبازان و معلولان جهت بازدید از قلعه، ایجاد سرویسهای بهداشتی، غرفه برای فعالان صنایع دستی در نوروزگاه و سکوی نشیمن تعبیه میشود.
شریفی بیان کرد: در بازسازی محوطه فضا و اِلمان سنتی قلعه حفظ میشود و از آجرهای سنتی بکارگیری شده است.
وی گفت: در این عملیات یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای فاز مطالعاتی، ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای فاز اول و هشت میلیارد ریال برای سیستم برق کشی طرح بهسازی قلعه والی مصوب شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام در مورد احداث موزه باستان شناسی نیز گفت: فاز مطالعاتی طرح انجام شده و طبق برآوردهای اولیه برای احداث و تکمیل این موزه ۷۰۰ میلیارد ریال مورد نیاز است.
وی در مورد نمای بیرونی بازارچه صنایع دستی مطرح کرد: از محل مسئولیتهای اجتماعی وزارت نفت ۱۰ میلیارد ریال مصوب شده است و برای نمای بازارچه از کاشی هفت رنگ ساخت هنرمندان کاشیکار استان بکار رفته است.
وی بیان کرد: معرفی صنایع دستی با هدف ترویج فرهنگ ورود افراد جویای شغل به حوزه صنایع دستی و سنتی یک ضرورت است و هم اکنون تعداد ۲۳ غرفه در این بازارچه فعال بوده و از محل تبصره ۱۸ از فعالان این غرفهها حمایت شده است.