غریب فاضلنیا، رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون در مراسم بهرهبرداری از پردیس و افتتاح ساختمان دانشکده علوم پایه دانشگاه سلمان فارسی که در سالن اجتماعات استاد دوانی این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان قطب علمی منطقه، از ابتدای شروع فعالیت خود تا به امروز، به مدد نگاه راهبردی و حمایتهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادوار مختلف، تلاشهای مردم و مسئولان استان فارس و شهرستان کازرون، توانسته است دستاوردهای مختلفی را داشته باشد.
او ادامه داد: یکی از این دستاوردها، پروژه ساخت پردیس ۷۸ هکتاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون به عنوان بزرگترین طرح توسعهای فضاهای دانشگاهی شهرستان است که روند اجرایی شدن آن از سال ۱۳۸۵ آغاز و با حمایتهای مردم و پشتیبانیهای مسئولان شهرستان، تداوم یافت و به مرحلۀ شروع بهرهبرداری رسید.
فاضلنیا اظهار امیدواری کرد: همچنان با تداوم همافزایی و بهرهگیری از ظرفیت نخبگان شهرستان کازرون و همراهیهای مردم و فعالان اجتماعی شهرستان کازرون و رسانهها که همواره همراه و یاور دانشگاه بودهاند، روند ساخت پروژههای متعدد آن همچنان تداوم یابد.
او با تقدیر از همراهیها و حمایتهای گستردۀ مردم شهرستان کازرون و تلاشهای هیئت رئیسه، اعضاء هیئت علمی و همیاران علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در ادوار مختلف، افزود: تلاشها و گامهای ارزشمند مدیریتی روسای گذشتۀ این دانشگاه و سایر مسئولان دانشگاه در ادوار مختلف، سبب شد طرحهای توسعهای این دانشگاه و به ویژه پردیس آن به مرحلهای برسد که بتوانیم با برنامهریزی و برطرف کردن مشکلات باقی مانده و جاری طرحهای عمرانی، ساختمان دانشکده علوم پایه این پردیس را که با زیربنای ۵ هزار و ۵۰۰ مترمربع و در ۳ طبقه به همراه یک طبقه زیرزمین ساخته شده است، به بهرهبرداری برسانیم و گام جدیدی را در جهت توسعۀ فضاهای دانشگاهی کازرون و خدمت به مردم این خطه برداریم.
در این آیین همچنین از سرود رسمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون رونمایی شد. این سرود در جهت تحقق سیاستگذاریهای وزارت عتف در جهت تقویت هویتبخشی دانشگاهها و توسط روابط عمومی و امور بینالملل دانشگاه سلمان فارسی کازرون تولید و پس از طی روند معمول، مجوز آن از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کازرون صادر شد.
تمام روند تولید این سرود با استفاده از توانمندیها و ظرفیتهای هنرمندان شهرستان کازرون صورت گرفته و در قالب آن گوشههایی از گسترۀ وسیع ظرفیتهای تاریخی، فرهنگی، مذهبی، زیستمحیطی و دانشگاهی این شهرستان و جایگاه دانشگاه سلمان فارسی در این بستر روایت میشود.
شعر این سرود را دکتر حسین رضویفرد سروده و موسیقی آن با آهنگسازی آن توسط محمدرضا امیدواری انجام شده و با تنظیم احمد نغماچی و آواز وحید فاضلی تولید شده است. تصویربرداری و تدوین نماهنگ این سرود نیز توسط محمد میرزایی انجام شده است.
شرکت کنندگان در این آیین، پیش از برگزاری این مراسم با حضور در قطعه شهدای گمنام همجوار با دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با اهدای گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدای والامقام ادای احترام کردند.
پس از برگزاری این آیین نیز، شرکتکنندگان با حضور در پردیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، به طور رسمی بهرهبرداری از این پردیس را آغاز و ساختمان دانشکده علوم پایۀ آن را افتتاح کردند.
همچنین علی خطیبی، دکتر فریدون عباسیدوانی، عبدالعلی کریمی، محمدعلی بخرد و جمعی از شرکتکنندگان، از کارگاههای فعال ساختمان دانشکده فنی و مهندسی و بازارچه دانشجویی بازدید کرده و با حضور در کلاسهای درس، آزمایشگاهها، دفاتر کار اعضای هیئت علمی و فضاهای اداری ساختمان دانشکده علوم بخشهای مختلف این ساختمان دیدار کردند.
در پایان نیز جلسه شورای دانشگاه با هدف بررسی مسائل جاری و راهکارهای تقویت دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای برطرف کردن این مسائل، در سالن کنفرانس ساختمان دانشکده علوم پایه برگزار شد.
پردیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، بزرگترین طرح توسعهای فضاهای دانشگاهی این شهرستان است که در قطعه زمینی به مساحت ۷۸ هکتار در کیلومتر ۵ جاده کازرون ـ بوشهر قرار گرفته است.
در حال حاضر ۲ پروژه شامل ساختمان دانشکده علوم پایه و زمین چمن مصنوعی در این پردیس به بهرهبرداری رسیدهاند و ساختمان سلف سرویس آن نیز در مراحل نهایی جهت آغاز بهرهبرداری قرار دارد. ساختمان مجموعه کلاسها، ساختمان دانشکده فنی و مهندسی، بازارچه دانشجویی و خوابگاه خیّرساز نیز از جمله دیگر طرحهای برجستۀ این پردیس است که در کنار فعالیتهای عمرانی دیگر از جمله تکمیل محوطهسازی در روند احداث قرار دارند.