احدی با بیان اینکه انار یکی از میوه های پرخواص است که در نیمه دوم سال و در مناطق گرمسیری و نمیه گرمسیری برداشت میشود، گفت: آب انار دارای خواص دارویی بسیاری بوده که مهم ترین آن از بین بردن تب محسوب میشود و پوست انار نیز برای معالجه اسهال بسیار مفید است.
او افزود: آب انار دارای خواص ضد سرطان، ضد اسهال، ضدقارچ، ضد جوش و ضد باکتری است و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: از آب انار میتوان برای پیشگیری از بیماری های قلبی و فیبروز کبدی استفاده کرد.
او افزود: این میوه در طب سنتی کاربردهای درمانی متعددی داشت تا جایی که در کشورمان از ریشه انار به عنوان دافع کرم استفاده میشد.
احدی با اشاره به اینکه قند عصاره انار شامل گلوکز، فروکتوز، ساکاروز و مالتوز است، گفت: از ویتامین های موجود در انار میتوان ویتامین ث، ب۱، ب۲، بتاکاروتن و... را نام برد.