محمدعلی رحیمی نایب رئیس قرارگاه امنیت غذایی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی گفت: این استان نسبت به سایر استانهای کشور دارای سرانه مصرف آرد بالاتری است، چون نان غذای پایه در این منطقه محسوب میشود.
وی با بیان اینکه مصرف آرد در استان پیشتر براساس سرانه جمعیتی سال ۱۳۹۵ بوده است، افزود: این موضوع اصلاح شده و اکنون آرد در استان براساس سرانه مصرف سال ۱۴۰۰ توزیع میشود.
رحیمی ادامه داد: هم اکنون طبق نظر شورای آرد و نان آذربایجان غربی مقرر شده تا ۷۰ واحد نانوایی به صورت ۲ شیفت اقدام به پخت نان کنند تا صفهای مقابل خبازیها کم شده و بازار غیر رسمی فروش نان و مسیرهای رانت در این بخش بسته شود.
به گفته رحیمی، میانگین سرانه نان در کشور ۸ کیلوگرم و در آذربایجان غربی ۹ کیلو و ۱۶۰ گرم است که در این شرایط پیگیر افزایش سهمیه آرد برای استان هستیم.