کریم علیزاده آذر رئیس مرکز بهداشت مهاباد گفت: در هنگام بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کنترل میزان بار آلودگی سطوح کار کارگاههای شیرینی پزی و قنادی به منظور شناسایی میزان آلودگی سطوح و اندازه گیری میزان رطوبت انبارهای موادغذایی انجام میشود.
وی اضافه کرد: استاندارد میزان بار آلوگی سطوح کار کارگاههای شیرینی پزی و قنادی کمتر از ۱۰ RLU (واحد سنجش بار میکروبی) است که وقتی این مقیاس رقم بیشتر را نشان دهد به منزله آلودگی سطوح محیط کار به شمار رفته و مشمول نواقص بحرانی محسوب میشود و تا زمان رفع نواقص واحد مذکور غیر فعال میشود.
به گفته رئیس مرکز بهداشت، با توجه به اجرای طرح تشدید نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی تعداد ۱۸ نفر در قالب ۹ تیم دو نفره بهداشت محیط بر واحدهای صنفی تهیه و توزیع موادغذایی شامل کارگاههای شیرینی پزی، قنادی ها، آجیل فروشی و خشکبار فروشی نظارت داشته و در صورت تخلف با افراد مذکور برخورد قانونی خواهد شد.
علیزاده آذر از شهروندان خواست در صورت داشتن شکایت و مشاهده تخلف، موارد را میتوانند به سامانه ۱۹۰ یا شماره تلفن ۴۲۴۴۲۲۵۰ اطلاع دهند.