یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش در گردهمایی مدیران کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استانهای کشور که در اردوگاه دانش آموزی شهید باهنر تهران برگزار شد، با اشاره به خدمات ارزشمند خیرین مدرسه ساز در پیشبرد امور مدرسه سازی در کشور گفت: ظرفیتهای بسیاری در حوزه خیرین وجود دارد و آن ها کمک بسیاری در حوزه مدرسه سازی به ما میکنند.
وی افزود: به ما مجوزهایی برای تغییر کاربری فضاهای مازاد داده شده اند که بتوانیم از درآمدهای حاصله، مدارس فرسوده و تخریبی را نوسازی کنیم.
وزیر آموزش و پرورش با بیان این که بیش از ۳۰ هزار کلاس درس تخریبی داریم، گفت: موظفیم هرچه سریعتر آنها را اصلاح و بازسازی کنیم.
نوری گفت: باید سامانه هوشمند و یکپارچهای در سازمان نوسازی مدارس داشته باشیم و مدارسی که ساخته میشوند کد یکتا داشته باشند. این فرایند نباید طولانی باشد. اسیر سامانههای قدیم هم نباشید و باید سرعت کار را بالا ببرید.
حمیدرضا خانمحمدی، سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ضمن مرور کوتاهی بر وضعیت ساخت و ساز در مدارس، به فرارسیدن سالگرد زلزله بم و مسیری که برای ساخت مدارس طی شد، داشت و تاکید کرد: باید بگوییم تمام مسیرهایی که ما را به فرآیندی برساند تا بتوانیم یک کلاس درس اضافه کنیم باید آن مسیرها را طی کنیم.
وی بر لزوم استفاده از همه ظرفیتهای موجود برای ارتقای حوزه تعلیم و تربیت و تامین فضای فیزیکی آموزش تاکید و عنوان کرد: باید با مشورت و تجربههای زیستی به طرحها نگاه کنیم.
در این گردهمایی از اولین نرم افزار تخصصی ارزیابی نیمه تفصیلی از آسیب پذیری فضاهای آموزشی از زلزله با حضور وزیر آموزش و پرورش رونمایی شد.