مراسم تکریم و معارفه مدیرکل صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان ظهر امروز با حضور مسئولان کشوری و استانی در تالار «حکیم ابوالقاسم فردوسی» دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
در این مراسم عباسعلی سلیمانی نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه مدیریت رسانه در هر استان باید متناسب با شرایط بومی آن باشد، اظهار داشت: سیستان و بلوچستان رنگین کمان اقوام و مذاهب است و رسانه حتماً باید این تنوع قومی و مذهبی را در نظر بگیرد؛ بنابراین مدیریت رسانه در این استان کار دشواری است.
عباسعلی سلیمانی گفت: آقای کردستانی مدیرکل سابق در راستای حفظ توازن و پرداخت رسانهای به همه اقوام و مذاهب اهتمام ویژهای داشت و امید داریم مدیرکل جدید هم که از نخبگان همین خطه هستند همین نگاه را با قوت بیشتری پیش ببرند.
وی خاطرنشان کرد: آقای کیخا سوابق خوبی در دانشگاه و بسیج و سایر عرصهها دارند و به عنوان یک عنصر مجرب و آشنا و مسلط به نیازمندیها و زیر و بم استان شناخته میشوند که این موضوع در مسئولیت ایشان یک مزیت خواهد بود. رسانه ما در استان باید علاوه بر تولیدات رسانهای با نگاه به داخل به کشورهای افغانستان و پاکستان که در همسایگی ما هستند هم نگاه ویژه داشته باشد.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور نیز در این مراسم اظهار داشت: در مجموعه بسیج دانشجویی مبتنی بر نگاه امامین انقلاب دفاع تمام قد از انقلاب اسلامی را دستور کار داریم و حضور آقای کیخا در ستاد بسیج دانشجویی در این حوزه بسیار منشأ اثر بود، به ویژه در حوادث اخیر که سنگر دانشگاه مورد هجوم جدی دشمنان قرار گرفت.
محمدحسین کفعمی گفت: امید داریم حضور مجدد این برادر ارزشی در سیستان و بلوچستان منشأ خیرات فراوان باشد، قائل بر این هستیم که دفاع از اسلام و انقلاب در هر سنگری مقدس است به ویژه در این استان خاص و امید داریم حضور ایشان به تقویت جبهه رسانهای، فرهنگی و اجتماعی انقلاب در استان کمک ویژهای بکند.
مدیرکل سابق صدا و سیمای استان سیستان و بلوچستان نیز اظهار داشت: در دوره پنج استاندار در سیستان و بلوچستان حضور داشتم و قدردان همکاری این عزیزان و همه مردم دیار سیستان و بلوچستان هستم و خود را از این مردم میدانم.
محمود دولت کردستانی گفت: در دوران خدمتم برایم فارس و بلوچ و سیستانی و شیعه و سنی یکی بوده و همه آنها را یکی دانستهام و همه تلاش خود را برای معرفی فرهنگ و آداب و رسوم این خطه به کار بستم.
وی خاطرنشان کرد: در این مدت همکارانم با دست خالی و با کمترین امکانات بهترین خروجی را داشتند و گاهی یک نفر کار چند نفر را انجام میداد و خم به ابرو نمیآورد. تلاش کردیم در بیان حق و حقیقت و مطالبه برای مردم پیشرو باشیم.
دولت کردستانی بیان کرد: از مسئولان سازمان صدا و سیما تشکر میکنم که یک مدیر توانمند بومی که نخستین مدیرکل بومی استان محسوب میشود را منصوب کردند و بنده هم به عنوان یک مشاور همواره این برادر خواهم بود.
حسن عابدینی معاون استانهای سازمان صدا و سیما نیز در این مراسم اظهار داشت: امروز وحدت مردم سیستان و بلوچستان را از نزدیک لمس کردم و مصممتر شدم بر اینکه یک جوان، مومن انقلابی بومی را برای این سمت انتخاب کردیم.
معاون استانهای سازمان صدا و سیما گفت: امروز 298 شبکه فارسی زبان در حوزههای مختلف برای 85 میلیون جمعیت ایران برنامه پخش میکنند و تلاش دارند چهره نظام و انقلاب را مخدوش کنند و باید از غربیها پرسید اگر اینگونه نیست چرا برای مردم چین یا هندوستان این همت را ندارند.
وی خاطرنشان کرد: دشمنان داعش را برای ناامن کردن منطقه ایجاد کردند اما به دست فرزندان این مرز و بوم در کمتر از پنج شش سال فرو پاشید، که البته دشمن برای داعش نقشه 30 ساله دلشت. ایجاد جنگ قومی و مذهبی دشمنان هم در کشور با شکست مواجه شده است. دشمن تلاش کرد امنیت رژیم صهیونسیتی را تامین کند اما امروز سرزمینهای اشغالی ناامنترین منطقه است و منشأ همه اینها جمهوری اسلامی است. این شرایط موجب شده دشمنان توان خود را در حوزه رسانه و جنگ رسانهای متمرکز کنند.
عابدینی تصریح کرد: در دوره جدید بنا نداریم از تهران برای استانها نسخه بنویسیم و معتقدیم هر استان بر مبنای زیست بوم خود باید طراحی داشته باشد. بنا داریم رسانه را به محل عبور و مرور نخبگان تبدیل کنیم. سیستان و بلوچستان در حوزه مستند، انیمیشن، تله فیلم و ... سرزمین بکری است و از این پس دوران درخشانی در حوزه رسانه استان خواهیم داشت. عدالتگستری و هویتمحوری دو اولویت رسانه ملی است.
مدیرکل جدید صدا و سیمای استان سیستان و بلوچستان نیز در این مراسم اظهار داشت: انقلاب اسلامی به دنبال تشکیل تمدنی است که زمینهساز ظهور باشد. امام(ره) به دنبال تشکیل یک حکومت مذهبی نبود؛ ایشان گفتمان جدیدی شکل داد که دو جبهه دارد در یک سو جبهه مستضعفان از بلوچ و فارش و فراتر بودایی و مسیحی و ... همه و همه حضور دارند و در سوی دیگر همه ظالمان عالم به سردمداری آمریکا، پس جبهه ما جبهه مستضعفان است.
علیرضا کیخا تصریح کرد: صدا و سیما یعنی همه انقلاب اسلامی و عظمت آن به اندازه همه انقلاب است. صدا و سیما عهدهدار روایت است و این روایت آنقدر مهم است که اگر ما روایت حضرت زینب(س) را نداشتیم امروز نشانی از کربلا نبود؛ اگر روایت مناسب نداشتیم امروز دفاع مقدس را به درستی نمیشناختیم. امروز صدا و سیما راوی این انقلاب بزرگ است و باید مرجع روایت درست از حوادث روزگار و تبیین آرمانهای انقلاب باشد.
وی خاطرنشان کرد: ما باید اندیشه امام(ره) و رهبر معظم انقلاب را در حوزه وحدت سرلوحه قرار دهیم. اختلافات اندک میان شیعه و سنی در اقیانوس اشتراکات اصلاً دیده نمیشود و من وحدت را اینگونه میبینم. در دوران خدمتم همواره تلاش کردهام میان شیعه و سنی و سیستانی و بلوچ هیچ تفاوتی قائل نشوم و با خود عهد بستهام در ادامه هم اینگونه عمل کنم؛ بلوچ ما یک ظرفیت ویژه در انقلاب اسلامی است.
این مراسم اما یک میهمان ویژه هم داشت؛ در میانه برنامه پیکر مطهر یک شهید گمنام دوران دفاع مقدس فضای مراسم را عطرآگین و چشم حضار را بارانی کرد.
در پایان این مراسم از خدمات محمود دولت کردستانی مدیرکل سابق صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان که از سال 92 تاکنون این مسئولیت را بر عهده داشت تقدیر به عمل آمد و علیرضا کیخا به عنوان مدیرکل جدید معرفی شد.
علیرضا کیخا از فعالان فرهنگی و اجتماعی استان سیستان و بلوچستان پیش از این در سمت جانشین سازمان بسیج دانشجویی کشور مشغول به فعالیت بوده است. دبیر جشنواره مردمی فیلم عمار استان سیستان و بلوچستان، معاون اقشار سپاه سلمان سیستان و بلوچستان و مسئول بسیج دانشجویی استان از جمله سوابق کیخا است.