آقای لایقی گفت:دختران و پسران نوجوان و جوان علاقمند به علوم قرآنی میتوانند تا ۱۵ دیماه امسال در یازدهمین دوره طرح ملی تلاوت قرآن کریم شباب الرضا (ع)ثبت نام کنند.
وی ادامه داد: خوشبختانه تبریز در دورههای طرح ملی تلاوت حضور پررنگی داشته و مقامهایی کشوری کسب کرده است.
آقای لایقی تصریح کرد: برخی از نخبگان طرح ملی تلاوت قرآن کریم در تبریز اساتید برجستهای در علوم قرآنی شدند.
معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی گفت: تبریز یکی از قطبهای قرآنی کشور محسوب میشود و طرح ملی تلاوت میتواند شاخصهای قرآنی استان را ارتقا دهد.
وی افزود: قطعاً با همکاری و همراهی آموزش و پرورش استان زمینه ثبت نام و شرکت فعال دانش آموزان علاقمند در طرح ملی تلاوت فراهم میشود.
آقای لایقی تاکید کرد: یازدهمین دوره طرح ملی تلاوت شباب الرضا (ع) به ابتکار مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی و با همکاری معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و طرح ملی تلاوت برگزار میشود.
وی کشف و شناسایی نوجوانان مستعد قرآنی، ارتقای سطح علمی و عملی و همچنین رشد و شکوفایی قرآنآموزان نوجوان، بهرهگیری از روشهای نوین آموزش قرآن کریم، آموزش کامل رشتههای «صوت و لحن، قرائت، حفظ، وقف و ابتدا و مفاهیم» و آموزش اجرای تلاوتهای اثرگذار و معناگرا را از اهداف این طرح اعلام کرد و افزود: این طرح در سه سطحِ «دوره مقدماتی»، «دوره پیشرفته» و «دوره عالی» هر کدام به مدت دوسال اجرا میشود.
وی خاطرنشان کرد: آموزش اولیه به کلیه متقاضیان حضور در طرح ملی تلاوت و کسب آمادگی لازم جهت شرکت در آزمونهای ورودی طرح عبارتند از صحیحخوانی قرآن کریم شامل تسلط بر روخوانی و روانخوانی قرآن و لحن شامل آشنایی با روشها و اصول اولیه تقلیدخوانی است.