حجت الاسلام مصطفی محامی در نشستی با مدیرعامل منطقه آزاد چابهار اظهار کرد مردمان شهرستان چابهار، استان سیستان و بلوچستان و کشور بر اساس اولویت بندی باید از مواهب و برکات منطقه آزاد چابهار بهرهمند شوند.
وی برنامهریزی و اقدام در جهت استفاده حداکثری مردم شهر چابهار، استان و کشور از مواهب قانونی منطقه آزاد را خواستار شد.
امام جمعه زاهدان پرداخت به موضوعات زیربنایی و پایه را در منطقه مهم برشمرد و توجه به پیوست اجتماعی و فرهنگ دینی را در کنار توسعه اقتصادی و عمرانی دارای اهمیت بسیار دانست.
وی در بخشی دیگر به پیگیری موضوع راه اندازی صدا و سیمای مکران از مدیران کشور اشاره کرد و توجه و نگاه ویژه رسانهای را به چابهار و سواحل مکران خواستار شد.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد چابهار نیز در این نشست گفت: کلیدیترین خواسته و نیاز امروز مناطق آزاد و خصوصاً منطقه آزاد چابهار چیزی جز ثبات قوانین مترقی نیست. مشکلات و چالشهای مناطق، خواستههای سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی و نیازهای مردم با اتکاء بر ثبات قوانین مترقی بر اساس منابع داخلی کشور و منطقه قابل حل و قابل جبران میباشد.
امیر مقدم همگرایی و کار تیمی هماهنگ را زمینه ساز رفع مشکلات دانست و گفت: با پایبندی به اصل قوانین مناطق آزاد کشور و ظرفیتهای خود منطقه میتوان مسیر پیشرفت منطقه را سرعت بخشید.
وی توجه به موضوعات دانش بنیان و علم فناوری را یکی از اهداف اساسی مدیریت منطقه دانست و گفت طی تفاهمی که با دانشگاه بینالمللی داشتهایم میبایست زمینه استفاده از خدمات تخصصی و دانش تولید شده را فراهم کند.
وی با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه حل معضل حاشیه نشینی، تامین آب پایدار، آبرسانی به روستای تیس، پیگیریها و اقدامات منطقه در راستای راهاندازی پروازهای شبانه فرودگاه کنارک ارائه کرد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت منطقه چابهار در این نشست گفت: خوشبختانه چابهار در کل کشور از ظرفیت ویژهای برای فعالیتهای، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی دارد. منطقه آزاد در کنار همه خدماتی که انجام داده است، عملکرد ویژهای در راستای تربیت علمی نسل آینده با راهاندازی دبیرستان دانا و توانا انجام داده است که به نوبه خود خدمتی ماندگار برای حمایت از استعدادهای شهرستانهای همجوار میباشد.
حجتالاسلام جواد عبداللهی در راستای اولویتبندی خواستهها و اقدامات فرهنگی، پیشنهاداتی برای راهاندازی یک کمیته فرهنگی، استفاده از ظرفیت ورود زوار و تسهیل تردد با اتصال ریمدان تا شلمچه و همچنین ظرفیتهای گردشگری سلامت و توریسم درمانی سواحل مکران برای پویایی بیشتر منطقه و استقرار پزشکان و مراکز تخصصی درمانی شد.