آقای خرّم گفت: ۵۰۰ روستای استان آذربایجان شرقی خالی از جمعیت شده است و باید با مقاوم سازی مساکن روستایی و افزایش خدمات رفاهی به روستاییان تثبیت جمعیت در روستاها اتفاق بیفتد.
وی افزود: زندگی کردن در روستا باید برای مردم اقتصادی و با درآمد پایدار باشد، چرا که مهاجرت به حاشیه شهرها و سکونتگاههای غیر رسمی موجب بروز صدها مشکل در جامعه میشود.
آقای خرّم با اشاره به مقاوم سازی ۵۰ درصد از مساکن روستایی آذربایجان شرقی گفت: در اینزمینه هنوز کارهای زیادی باید انجام شود و با توجه به اینکه سیاست دولت سیزدهم توجه به روستاها است، بنیاد مسکن باید فعالیت خود در روستاها را مضاعف کند.
استاندار با تاکید بر اینکه طرحهای مسکن در حال ساخت بنیاد مسکن در تبریز از سرعت و کیفیت بالایی برخوردار هستند، این طرحها را الگوی سایر طرحهای استان دانست و افزود: کمبود مسکن همچنان یکی از مشکلات اساسی کشور است و باید با تسریع فعالیتهای بنیاد مسکن در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت به نیازهای مردم پاسخ داده شود.
آقای خرّم یکی از علتهای افزایش سن ازدواج و کاهش فرزندآوری را نبود مسکن مناسب دانست و خاطرنشان کرد: در صورتی که مسکن کافی ساخته شود، مشکلات جمعیتی و حتی مهاجرت جوانان نخبه کشور به سایر کشورها هم حل خواهد شد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی هم گفت: این اداره کل طی امسال با اعتبار ۳۰۰ میلیارد تومانی توانسته است در ۶۴۱ نقطه استان، طرحهای مختلف شامل مقاوم سازی مسکن روستایی، سنگفرش و پل را اجرا کند.
آقای سروری با اشاره به اینکه در ۵۱ درصد از روستاهای استان یک یا دو فاز طرح هادی اجرا شده است افزود: تخصیص اعتبارات استانی برای طرحهای بنیاد مسکن نیازمند توجه جدی است تا طرحها با سرعت بیشتری اجرا شود.
وی با اشاره به سند دار شدن حدود ۹۰ درصد مساکن ساخته شده در روستاهای استان گفت: همکاری بانکها نقش زیادی در پیشرفت طرحها دارد و تعامل شهرداریها و بانکها با بنیاد مسکن ضروری است.