محمدرضا نوری رئیس اداره ثبت احوال قصرشیرین گفت : از مجموع کارتهای ملی هوشمند صادر شده ۴۷۲ مورد آن مربوط به ۹ ماه گذشته است و افرادی که تاکنون موفق به تکمیل ثبت نام کارت هوشمند ملی نشدهاند لازم است با مراجعه به دفاتر پیشخوان نسبت به ثبتنام و تکمیل درخواست کارت هوشمند ملی خود، اقدام کنند.
وی اظهار کرد: در ۹ ماه سپری شده از سال جاری یک هزار و ۷۵۶ مورد خدمات در اداره ثبت احوال این شهرستان به متقاضیان در بخشهای مختلف انجام شده است.
رئیس اداره ثبت احوال قصرشیرین از تعویض و صدور شناسنامه جدید مکانیزه برای متقاضیان به تعداد ۷۷۹ مورد طی امسال خبر داد.
نوری اضافه کرد: در ۹ ماه سپری شده از سال جاری در شهرستان مرزی قصرشیرین ۱۷۱ مورد واقعه ولادت و ۷۳ مورد واقعه وفات ثبت شده است.
وی ادامه داد: در زمینه ثبت دیگر وقایع حیاتی، امسال ۶۱ فقره ازدواج و ۳۴ فقره طلاق در شهرستان قصرشیرین به ثبت رسیده است.
فرماندار کنگاور گفت: بارندگی در این شهرستان از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۷ درصد کاهش یافته است.
فرزادالماسی اظهار داشت: از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون حدود ۴۹ میلیمتر بارش در شهرستان کنگاور ثبت شده، در حالی که این آمار در مدت مشابه سال قبل ۱۱۲ میلیمتر بارش بوده و کاهش۵۷ درصدی را نشان میدهد.
وی افزود: میزان بارندگی نسبت به بارندگیهای بلندمدت که بیش از ۱۳۹ میلیمتر بارش بوده، ۶۵ درصد کاهش داشته است.
فرماندار کنگاور با اشاره به اینکه میانگین بارشها در سطح استان کرمانشاه منفی ۱۴ درصد است، اظهار کرد: کنگاور متاسفانه سومین شهرستان کم بارش استان بوده است.
الماسی تاکید کرد: با توجه به وضعیت فعلی آب لازم است که از کشت محصولات پرآب بر توسط سازمان جهاد جلوگیری شود.
وی عنوان کرد: براساس میزان آب موظف هستیم که الگوی کشت ویژه این شهرستان را در سطح مزارع کنگاور تعیین شود و سازمان جهاد کشاورزی از اجاره زمینهای کشاورزی به استانهای همجوار جلوگیری کند.
این مسئول اضافه کرد: یکی دیگر از اقدامات کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی و مدیریت بهینه مصرف در این حوزه، برخورد با کسانی است که چاه مجاز دارند، اما بیشتر از میزان برداشت میکنند که با نصب کنتورهای هوشمند میتوان مصارف بی رویه را کنترل کرد.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان هرسین از راه اندازی اولین روستا بازار استان کرمانشاه در شهرستان هرسین تا هفته آینده خبر داد.
الیاس پور افزود: این روستا بازار باهدف عرضه محصولات کشاورزی دامپروری روستاییان و کشاورزان بدون واسطه به دست مشتریان است.
وی با بیان اینکه این روستا بازار سه شنبه آینده با حضورمسئولان افتتاح میشود گفت: این روستا بازار در مرکزشهر هرسین با ۲۰ غرفه برای روستاییان آغاز به کار میکند.
الیاس پور بیان کرد: این روستا بازار مجموعهای از محصولات لبنی کشاورزی تولیدات دامی مرغ و گوشت با قیمت مناسب است که با حذف واسطهها از مزرعه تا سفره محصولات را به دست مشتریان میرساند.
وی ادامه داد: شهرستان هرسین در زمینه تولیدات گیاهی حرف برای گفتن دارد و ۳۰ نوع گیاه دارویی در این شهرستان تولید میشود.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان هرسین ادامه داد: سیر و پیاز هرسین نیز از لحاظ کیفیت زبانزد است واز جمله محصولات عرضه شده در این بازار است.
الیاس پور بیان کرد: عسل وروغن محلی نیز با کیفیت بالا وبه صورت ارگانیک در روستا بازار هرسین به فروش میرسد.
وی گفت: احداث روستا بازارها میتواند زمینه اشتغال مستقیم روستاییان را فراهم کند و محصولات مرغوب آن به دست شهروندان برسد .