معاون وزیر علوم روند خروج دانشجویان از کشور را امری عادی مشابه آنچه در دیگر کشور‌ها برای مهاجرت تحصیلی وجود دارد، اعلام کرد.

هاشم داداش پور معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات وفناوری در حاشیه آیین افتتاح زمین ورزشی وساخت مجموعه خدماتی رفاهی دانشجویی در دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین شهرستان آمل گفت: روند فعلی خروج دانشجویان برای تحصیل به کشور‌های دیگر کاملا عادی ونگران کننده نیست.

وی افزود: این نوع مهاجرت‌ها در کل چندان بد هم نیست و برای ادامه تحصیل صورت می‌گیرد.

معاون وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه میل وعلاقمندی به تحصیل در دانشگاه‌های کشور هم از سوی دانشجویان داخلی وخارج از کشور زیاد است، تصریح کرد: در حال حاضر بیش از یک میلیون و ۴۸۹ هزار نفر متقاضی ورود به دانشگاه‌های کشور هستند که آمار قابل توجهی است.

به گفته داداش پور، ظرفیت سازی خود در سال‌های اخیر در دانشگاه‌های کشور شده و افراد به تدریج وبراساس قبولی در آزمون‌های سراسری دانشگاه‌ها وموسسات آموزش عالی پذیرفته می‌شوند.

رئیس سازمان اموردانشجویان وزارت علوم، تحقیقات وفناوری همچنین با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر روند گرایش تحصیل دانشجویان خارجی نیز برای تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌های ایران روند افزایشی داشته است، گفت: درحال حاضر حدود ۹۴ هزار دانشجو از کشور‌های عراق، افغانستان، سوریه، لبنان، هند دردانشگاه‌های کشور مشغول به تحصیل هستند.

داداش پور اضافه کرد: یکی از برنامه‌های جدی وزارت علوم، تحقیقات وفناوری در دوره سه تا چهارساله، افزایش دو برابر تحصیل دانشجویان خارجی در دانشگاه‌های سراسر کشور است.

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان اموردانشجویان وزارت علوم، تحقیقات وفناوری در بخش دیگری با اشاره به اینکه درحال حاضر حدود ۳۷ درصد از دانشجویان کشور ازخوابگاه‌های دانشجویی بهره‌مند هستند، تصریح کرد: البته این درصد دربرخی استان‌ها کمتر از ۱۷ و دربرخی استان‌ها تا ۷۲ درصد از ظرفیت خوابگاه‌های دانشجویی بهره‌مند هستند.

داداش پور، از تدوین برنامه ۴ ساله برای افزایش برخورداری داری دانشجویان از ظرفیت خوابگاه‌های دانشجویی خبر داد و گفت: در پایان این برنامه ۴ ساله پیش بینی وبرنامه ریزی شده، ظرفیت بهره‌مند دانشجویان از خوابگاه‌های دانشجویی به حدود ۵۰ درصد افزایش یابد.

وی با قبول کمبود‌های زیاد درتامین خوابگاه‌های دانشجویان درسال‌های اخیر گفت، تامین ساخت خوابگاه‌های دانشجویی از محل کمک‌های خیران دراستان‌ها ونیز تامین اعتباراز محل صندوق رفاه دانشجویی است که انتظار هست در قانون بودجه تخصیصی توسط مجلس شورای اسلامی، بازنگری و منابع اختصاصی آن بیشتر شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار