بیش‌ از ۵۰۰ تن پاپایا خربزه درختی تاکنون در جنوب استان سیستان و بلوچستان برداشت و روانه بازار مصرف شد.

اردشیر شهرکی  مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۴۰ هکتار از سطح باغات سیستان و بلوچستان به کشت خربزه درختی اختصاص دارد.

اردشیر شهرکی افزود: پاپایا به علت طعم ملایم و مطبوع که شبیه به مزه طالبی گرمک با عطر مخصوص به خود و همچنین به دلیل سهولت کاشت و زود به میوه نشستن و میوه دهی در سراسر سال مورد توجه است.

وی ادامه داد: هر درخت پاپایا در تمام فصول سال گل و میوه دارد و در سال هزار کیلوگرم محصول تولید می‌کند.

مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: پیش‌بینی شده است تا پایان سال بیش‌از ۶۰۰ تن از این محصول برداشت شود.

وی افزود: ساکنان محلی منطقه از این میوه به دلیل خواص درمانی آن، در درمان بیماری‌های گوارشی، قلبی، عروقی و سرطان روده استفاده می‌کنند.

شهرکی با اشاره به اهمیت کشت محصولات گرمسیری در سیستان و بلوچستان گفت: این استان با دارا بودن شرایط آب و هوایی تقریبا استوایی، گرم و مرطوب، خاستگاه تولید متنوع‌ترین میوه‌های گرمسیری در کشور است و حتی در تولید برخی میوه‌ها در ایران بی‌رقیب محسوب می‌شود و طرفیتی بی‌بدیل برای ارزآوری دارد.

موز از مهمترین محصولات گرمسیری سیستان و بلوچستان است که نسبت به سایر محصولات گرمسیری بیشترین سطح زیرکشت را به خود اختصاص داده است و پاپایا یا خربزه درختی نیز از دیگر محصولات گرمسیری استان محسوب می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.