فرید نجفنیا در نشستی که با حضور سپیده کتابدار، رئیس شورای اسلامی شهر چهارباغ و سید جعفر موسوی شهردار این شهر برگزار شد، ضمن تقدیر از همکاری مدیران شهرستان چهارباغ در تحقق اهداف پیشگیرانه گفت: تحقیقات و بررسیها در هزینههای وقوع جرم نشان میدهد که هزینه اجرای برنامههای پیشگیرانه، بسیار کمتر از زیانی است که وقوع جرم به لحاظ مادی و معنوی به جامعه وارد میکند و اقدامات پیشگیرانه میتواند باعث ارتقای سطح سلامت و تعالی اجتماعی شهروندان شود.
او افزود: برنامهریزی در حوزهی پیشگیری از جرایم و آسیبهای اجتماعی، نیازمند تلاش کلیه مدیران و مسئولان در محورهای فرهنگی، وضعی و قضایی و پیگیری قاطع و سریعِ برنامههای این حوزه است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز گفت: در ماده ۵۵ قانون شهرداری ها، بیش از ۲۰ وظیفه پیشبینی شده که غالباً مرتبط با پیشگیری از جرایم و آسیبهای اجتماعی است و انتظار داریم مدیران شهری با توجه به امکانات و اختیارات موجود، در اجرای برنامههای پیشگیرانه مشارکت فعال داشته باشند.
در پایان این نشست تفاهم نامهی سه جانبه بین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز، شهرداری و شورای اسلامی شهر چهارباغ با هدف انجام اقدامات و اجرای برنامههای پیشگیری از جرایم و آسیبهای اجتماعی منعقد شد.