حسین زاده متخصص تغذیه گفت: مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C را افزایش دهید، زیرا این ویتامین نقش مهمی در کلاژن سازی دارد.
او بیان کرد: افزایش مصرف ویتامین C با کلاژن سازی بیشتر سبب شادابی پوست و مو انسان میشود.
او تصریح کرد: ویتامین C در انواع مرکبات مانند گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، خیارسبز و فلفل سبز و ... وجود دارد که باید این مواد غذایی به صورت تازه مصرف شود.
او گفت: مواد غذایی حاوی پروتئین نیز استفاده شود، پروتئین در غذاهای گیاهی و حیوانی وجود دارد.
حسین زاده بیان کرد: پروتئین حیوانی در گوشت، مرغ، ماهی، ماکیان و لبنیات کم چرب شامل ماست، پنیر، شیر و تخم مرغ وجود دارد که کیفیت اسیدآمینه بالایی دارند.
او ادامه داد: پروتئین گیاهی در انواع حبوبات مانند عدس، لوبیا و ماش همچنین در سبزیجات مانند لوبیاسبز و برخی مغزیجات وجود دارد.
او گفت: سبزیجات به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهاب سبب سالمتر و جوان ماندن پوست و مو انسان میشود.
او تصریح کرد: افراد روزانه از سبزیجات استفاده کنند، زیرا رادیکالهای آزاد را از بین میبرد و سبب دفع مواد مضری که به سلولهای پوست حمله میکنند، میشود و باعث سالم ماندن و جوان ماندن انسان است.