علیرضا معاف، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برگزاری جلسه شورای سیاستگذاری سیامین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم، گفت: این جلسه روز گذشته با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و اعضای این شورا که جمعی از اساتید و بزرگان جامعه قرآنی کشور بودند تشکیل شد و سیاستها و اصول اصلی نمایشگاه سیام به بحث گذاشته شد.
وی افزود: نمایشگاه قرآن به عدد ۳۰ رسیده و این اهمیت بسیار بالایی دارد، با توجه به همین موضوع تلاش خواهد شد تا بسیاری از دستاوردهای دورههای اول تا بیست و نهم در نمایشگاه سیام دیده شود.
معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد با اشاره به اینکه در جلسه اخیر شورای سیاستگذاری بر وجه بینالمللی نمایشگاه و تقویت این وجه تأکید شد، تصریح کرد: با توجه به این موضوع طی روزهای گذشته جلسهای مجازی با ۲۱ رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف برگزار و قرار شد ظرفیتهای این کشورها به دبیرخانه دائمی نمایشگاه متصل شود.
معاف بیان کرد: همچنین در این جلسه بر توجه به مخاطبان دهه هشتادی و دهه نودی و مخاطبان کودک و نوجوان تأکید و مقرر شد برنامهریزیها نوعاً ناظر بر کودک و نوجوان باشد. همچنین حوزه بانوان و زنان و دختران نیز مورد تأکید قرار گرفت و قرار شد برنامهریزی گستردهای در این زمینه صورت گیرد. با توجه به اینکه مجمع بینالمللی فعالیتهای قرآنی بانوان اخیراً تشکیل شده و تاکنون ۱۲۰۰ عضو از اساتید حوزوی و دانشگاهی را جذب کرده مقرر شده است، این مجمع مسئولیت بخش بانوان نمایشگاه را برعهده داشته باشد.
وی افزود: در جلسه شورای سیاستگذاری وزیر ارشاد تأکید داشت تا برشهای وزارتخانهای حوزه قرآن در همه وزارتخانهها طی دو هفته در دبیرخانه دائمی نمایشگاه قرآن آماده شود تا به تأیید هیئت دولت برسد و همه وزرا و وزارتخانهها نسبت خود را با نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم پیدا و تعریف کنند.
معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به صبحتهای مطرح شده از سوی اعضای شورای سیاستگذاری نمایشگاه قرآن در این جلسه بیان کرد: مدیران امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه نیز در این جلسه اعلام آمادگی کردند تا در برگزاری مطلوبتر نمایشگاه قرآن همکاری لازم را داشته باشند. همچنین نمایندگان سازمان صداو سیما نیز اعلام آمادگی کرد تا بازتاب رسانهای نمایشگاه به شکل گستردهتر و پرحجمتر از گذشته انجام شود.
معاف در ادامه با اشاره به اینکه امیدواریم نمایشگاه سیام با رونق و قوت و نشاط بیشتر در مصلی تهران برگزار شود، گفت: در جلسه شورای سیاستگذاری کلیات سیاستها و راهبردها به بحث گذاشته شد. همچنین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر اینکه باید همه دولت و همه دستگاهها نسبت به امر قرآن و نمایشگاه تکالیف و مأموریتهای خود را مشخص کنند تا به تصویب هیئت دولت برسد تأکید داشت و به این موضوع که رئیس جمهور این موضوع را از همه مطالبه خواهد کرد، نیز اشاره شد.
از جمله اعضای شورای سیاستگذاری سیامین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن که با حکم محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه اخیر شورای سیاستگذاری روز سه شنبه ۱۳ دی ماه که در سالن جلسات حوزه وزارتی برگزار شد حجتالاسلام والمسلمین محمد قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی، حجتالاسلام والمسلمین مهدی خاموشی رییس سازمان اوقاف و امور خیریه، حجتالاسلام والمسلمین محمد حاج ابوالقاسم عضو مجلس خبرگان رهبری، حجتالاسلام والمسلمین حمید محمدی دبیر توسعه شورای فرهنگ قرآنی شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجتالاسلام والمسلمین قاسمیان رییس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی، سیدمهدی مصطفوی قائم مقام معاونت ارتباطات و امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری، سیدعلی سرابی قائم مقام نهادهای قرآنی وابسته به دفتر مقام معظم رهبری، میثم نیلی از اعضای شورای عالی سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، مجید زین العابدین مدیرکل دفتر حوزه وزارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدمحمود اسلامی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی، سمعی و بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجتالاسلام والمسلمین مهدی ایمانی پور رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ابراهیم کرمانی نژاد مدیر کل آموزش و توسعه مشارکتهای معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدحسین محمدزاده عضو شورای سیاستگذاری، محمدمهدی عزیززاده مشاور ارتباطات و ساماندهی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مژگان خان بابا استاد دانشگاه و مشاور معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمدحسین کشکولی مدیر شبکه قرآن صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران میتوان اشاره کرد.