مدیرکل بهزیستی استان سمنان در چهارمین نشست آسیبهای اجتماعی در محیطهای دانشجویی استان سمنان گفت: بسیاری از جرائمی که در جامعه واقع میشود، مستلزم اقدامات پیشگیرانه است و تحقق این امر نیازمند ریشهیابی علمی است و به همین دلیل باید از ظرفیت دانشگاهها به منظور بررسی زمینه وقوع جرائم و آسیبهای اجتماعی به خوبی بهره برد.
وی با بیان اینکه حوزه کاری مشاوره در نظام دانشگاهی یک حوزه بسیار با اهمیت به ویژه در شرایط فعلی است، اضافه کرد: مراکز مشاوره نظام دانشگاهی و حتی نظام آموزش و پرورش استان سمنان و سایر ادارات، دستگاهها و نهادها باید با همدیگر تبادلنظر مداوم داشته باشند تا با هماندیشی و همفکری یکدیگر بتوانند راهکارهای علمی برای خدمات دهی بیشتر به دانشجویان در حوزههای کاری موضوعات و مسائل روانی و اجتماعی را تهیه، بهروزرسانی و اجرا کنند.
وی با بیان اینکه دانشگاههای استان سمنان باید بتوانند برای رفع مشکلات و چالشها، تولید ایده و راهکار علمی داشته باشند افزود: هماندیشی بین مراکز مشاوره تقویت شود تا مسائل را با رویکردهای علمی کاربردی مطرح و راهکار شناسی کرد.
منطقی با بیان اینکه رفع مشکلات روانی و اجتماعی، نیازمند یک همگرایی جمعی در بین دانشگاهها، نظام آموزش و پرورش و سایر ادارات و دستگاهها و نهادها است، اضافه کرد: تمامی دستگاهها و نهادها باید به وظایف خود در بحث پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در محیطهای دانشجویی عمل کنند.
مدیرکل بهزیستی استان سمنان، آسیبهای اجتماعی در محیطهای دانشجویی را نظیر رفتارهای ناهنجار، فراغت غیرمفید، سردرگمی هویتی، استعمال مواد مخدر، و بی تفاوتی یا پرخاشگری سیاسی، در بین بخشی از دانشجویان برشمرد و افزود: نیاز است در این راستا آموزش آسیبهای اجتماعی در دانشگاه بیش از پیش برگزار شود و در این راستا میتوان از ظرفیت دفاتر مشاوره مستقر در دانشگاهها استفاده کرد.