دبیر امور هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از پیگیری افزایش دو برابری جذب اساتید هیات علمی در این دانشگاه خبر داد.

مسعود صادقی دبیر امور هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نشست خبری امروز (۱۷ دی) با اشاره به وجود ۵۴۵ عضو هیات علمی در این دانشگاه گفت: از این تعداد ۲۷۰ نفر عضو هیات علمی پایه و ۲۶۶ نفر عضو هیات علمی بالینی و ۹ نفر نیز عضو هیات علمی گروه‌های عمومی هستند.

وی افزود: از این تعداد ۴۹۹ استاد آموزشی و ۴۶ نفر استاد پژوهشی هستند.

وی خاطرنشان کرد: رسالت اصلی اساتید آموزشی تدریس و آموزش و در کنار آن پژوهش است، اما اساتید پژوهشی، پژوهش را در اولویت کار خود دارند و وظایف حداقلی در حوزه آموزش برعهده دارند.

صادقی نسبت استاد به دانشجو را در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه حدود یک به ۱۰ اعلام کرد.

صادقی از پیگیری جذب ۲۷ عضو هیات علمی در سال جاری خبر داد و افزود: این افراد هم اکنون در حال طی فرآیند مصاحبه و... هستند.

وی افزود: در تلاشیم سال آینده با پیگیری ریاست دانشگاه و معاون آموزشی، میزان جذب اساتید هیات علمی را دو برابر افزایش داده و به ۵۵ نفر برسانیم.

صادقی به مرتبه علمی بالای اساتید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اشاره کرد و افزود: ۳۵ درصد اعضای هیات علمی ارتقا رتبه داشته‌اند و هم اکنون بیش از ۶۰ استاد تمام در دانشگاه داریم.

وی خاطرنشان کرد: ۱۲۰ عضو هیات علمی دانشگاه واجد مرتبه دانشیاری هستند.

۱۰۶۴ دانشجو در پردیس دانشگاه داریم

سیدعلیرضا موسوی مدیر پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نشست خبری امروز، از تحصیل ۱۰۶۴ دانشجو در پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبر داد و افزود: وجود این دانشجویان می‌تواند به لحاظ مالی کمک خوبی برای دانشگاه و پیشبرد برنامه‌های آن در حوزه‌های مختلف آموزشی و پژوهشی باشد.

وی افزود: از مجموع این دانشجویان، ۵۰۰ نفر در رشته پزشکی، ۱۰۷ نفر در رشته دندانپزشکی، ۱۲۸ نفر در داروسازی، ۷۷ نفر در رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد و مابقی در رشته‌های مقطع کارشناسی تحصیلی می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: حدود ۱۱۸ نفر از دانشجویان این دانشگاه دانشجویانی ایرانی هستند که درخارج از کشور تحصیل کرده و تحصیل خود را در ایران ادامه می‌دهند.

موسوی یادآور شد: این دانشجویان باید در دانشگاه‌های معتبر دنیا که مورد تایید وزارت بهداشت است تحصیل کرده باشند و در صورتی اجازه ادامه تحصیل به آن‌ها در ایران داده می‌شود که صلاحیت علمی و وضعیت تحصیلی آن‌ها مورد تایید باشد.

این مسئول با بیان اینکه پذیرش دانشجو در پردیس دانشگاه از طریق کنکور سراسری صورت می‌گیرد، گفت: دانشجویانی که رتبه‌های آن‌ها به نسبت بالاتر باشد و نتوانند در رشته‌های روزانه پزشکی قبول شوند، می‌توانند با پرداخت شهریه جذب پردیس خودگران شوند.

موسوی هزینه هر ترم تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد پردیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را چهار تا شش میلیون تومان و برای مقطع دکترای عمومی ۱۲ تا ۱۶ میلیون تومان اعلام و تصریح کرد: این میزان شهریه بسته به تعداد واحد عملی و تئوری و... تغییر می‌کند.

پیگیر راه‌اندازی ۱۸ رشته جدید در مقاطع کارشناسی ارشد و PHD هستیم

امیر جلالی مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این نشست از تحصیل ۱۱۰۰ دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی این دانشگاه خبر داد.

وی با اشاره به پیگیری افزایش رشته‌های تحصیلات تکمیلی گفت: سال گذشته دو رشته در مقطع PHD و یک رشته در مقطع کارشناسی راه اندازی کردیم و امسال هم دو رشته کارشناسی ارشد و یک رشته در مقطع PHD راه اندازی کرده‌ایم.

وی افزود: در حال حاضر پیگیری برای راه اندازی ۱۸ رشته دیگر در مقاطع کارشناسی ارشد و PHD ادامه دارد.

جلالی خاطرنشان کرد: این ظرفیت و توانایی وجود دارد که بتوانیم سالانه چهار تا پنج رشته را در دانشگاه راه‌اندازی کنیم .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.