آقای طاهری اظهار کرد: از نظر پزشکی به کسانی که در عرض یک سال بدون جلوگیری حامله نشده اند نازا گفته میشود.
وی با اشاره به روشهای موفقیت آمیز باروری گفت: درصد موفقیت در روش آی. یو. آر حداکثر ۲۰ درصد در هر جلسه و در روش آی. وی. اف حداکثر ۴۰ درصد در هر جلسه میباشد.
رئیس بخش نازایی جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی با اشاره به اجرای برنامه جوان سازی جمعیت توسط دولت و حمایت از هزینههای نازایی خاطرنشان کرد: ۹۰ درصد هزینههای دارویی و روشهای درمانی ناباروری در مراکز دولتی و ۵۰ درصد هزینهها در مراکز خصوصی ناباروری توسط دولت پرداخت میشود.
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجانشرقی با اشاره به پرداخت ۹۰ درصدی تعرفه خدمات ناباروری در مراکز دولتی و ۷۰ درصد تعرفه بخش خصوصی توسط بیمه سلامت، اظهار کرد: تمامی مراکز ملزم به عقد قرارداد با این سازمان هستند و هیچ گونه محدودیتی برای عقد قرارداد با بیمارستانها و مراکز خصوصی وجود ندارد.
آقای مجیدی با بیان اینکه هم اکنون هفت مرکز نازایی و ناباروی در آذربایجان شرقی خدمات ارائه میدهند، گفت: تاکنون یک هزار و ۸۴۰ زوج نابارور در استان شناسایی شده اند.
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی با اشاره به سقف سنی دریافت خدمات نازایی خاطرنشان کرد: قبلا افراد تا سن ۴۰ سال در تعهد بیمه بودند که هم اکنون به ۴۹ سال افزایش یافته است.
وی با اشاره به سیاستهای تشویقی فرزندآوری گفت: زنان باردار بدون دفترچه با مراجعه به ادارات شهرستانها میتوانند از دفترچه رایگان و بیمه انفرادی برخوردار شوند ضمن آنکه کودک متولد شده نیز تا پنج سال به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار میگیرد.