مسعود صادقی رئیس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در حاشیه افتتاح پروژههای عمرانی و آموزشی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت : دانشکده تغذیه و صنایع غذایی در سال ۱۳۹۶ با ۶۲۵ متر مساحت شروع به کار کرد و در حال حاضر ۳۱ پرسنل اداری و ۱۳ نفر از اعضای هیئت علمی در این دانشکده فعالیت میکنند.
وی افزود: پیشرفتهای به دست آمده و جایگاهی که دانشکده تغذیه در حال حاضر دارد همه مرهون تلاش و زحمات اعضای هیئت علمی در راستای رسیدن به اهداف دانشکده است.
رئیس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: در حال حاضر تعداد ۱۲۱ دانشجو در رشتههای مختلف در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در حال تحصیل هستند و تعداد افراد فارغالتحصیل در این دانشکده ۱۷۰ نفر است.
صادقی بیان کرد: دانشجویان خارجی در این دانشکده در رشتههای دکتری تغذیه. کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی در حال تحصیل هستند.
وی ادامه داد: از جمله افتخارات این دانشکده میتوان به قبولی مستمر دانشجویان در آزمونهای کشوری، قبولی ۵۲ درصد از دانشجویان کارشناسی رشته صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ارشد در سال ۱۳۹۸، قبولی ۵۷ درصد از دانشجویان کارشناسی در رشته صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ارشد در سال ۱۳۹۹، پذیرش ۶ نفر از دانشجویان کارشناسی ارشد تغذیه در مقطع دکتری و ۶ نفر از دانشجویان کارشناس علوم و صنایع غذایی دکتری است.
صادقی گفت: کسب عنوان دانشجوی نمونه دانشگاه توسط دانشجویان گروه علوم و صنایع غذایی، پذیرش سالیانه دانشجو به صورت سهمیه استعداد درخشان و فارغالتحصیلی سه دانشجوی کارشناسی ارشد با ارائه پنج مقاله آی. اس. آی از دیگر موفقیتهای این دانشکده است .