شهردار رفسنجان از اخذ مشاور برای مهار آب‌های سطحی پس از سیل اخیر خبر داد و گفت: این اقدام جزو برنامه‌های درازمدت شهرداری است.

مجید کهنوجی درباره اقدامات شهرداری برای رفع آبگرفتگی معابر، گفت: خدا را شاکریم که رحمت الهی نازل شده، رفسنجان از محلاتی که قبلا به شهر متصل نبودند و روستا‌هایی که به هم پیوستگی داشتند، شهر را از سالیان پیش به اینجا رسانده، در هر روستا به روش‌هایی آب‌های سطحی را هدایت می‌کردند که معمولاً این آب‌ها به سمت باغات کشاورزی هدایت می‌شده‌اند.

او افزود: با گسترش شهر، باغات تبدیل به منزل مسکونی و ناخودآگاه شهر دچار آبگرفتگی شده و این مشکلات را ایجاد کرده است.

کهنوجی از اخذ مشاور برای مهار و هدایت آب‌های سطحی پس از سیل اخیر خبر داد و تصریح کرد: این اقدام جزو برنامه‌های درازمدت شهرداری برای مهار آب‌های سطحی است.

او بیان کرد: مشاور برنامه‌های خود را ارائه می‌دهد و طبق آن شهرداری اقدام می‌کند.

کهنوجی گفت: مشکلات کنونی آبگرفتگی معابر مربوط‌به این‌است که شهرداری در ۵۰‌سال گذشته طرحی برای هدایت و مهار آب‌های سطحی نداشته است.

شهردار رفسنجان به اقدامات صورت‌گرفته تا قبل از بارندگی اشاره و عنوان کرد: لایروبی تمام جوی‌ها انجام شده، گره‌ها را شناسایی کردیم و چند گره را قبل از بارندگی رفع کردیم از جمله خیابان هجرت به بعثت ساحلی که موثر بود، در محله الله‌آباد خیابان مصلی مشکل داشتیم که گره آن چند‌روز پیش باز شد.

کهنوجی افزود: در میدان علی ابن ابیطالب (ع) که مشکلات زیادی وجود دارد، طرح داریم که پس از بارندگی و اتمام عملیات بهسازی میدان، شیب آن معکوس شده و از طریق کانال، آب به داخل رودخانه هدایت شود و گره این میدان که یکی از نقاط اصلی و پرتردد شهر به‌شمار می‌رود، باز می‌شود.

او تصریح کرد: در حال حاضر میدان ابراهیم و خیابان انقلاب که بهسازی شده به‌هیچ عنوان آب نیست که این موضوع نشان می‌دهد فعالیت‌های جدید شهرداری اساسی است؛ اما به ‌هر حال اجرای آن‌ها در نقاط مهم که تردد در آن‌ها بیشتر است، با توجه به محدودیت‌های شهرداری و گره‌های ترافیکی، زمان‌بر خواهد بود.

شهردار رفسنجان با بیان این‌که تمام پرسنل معاونت خدمات شهری، سد معبر، آتش‌نشانی و سازمان عمران برای رفع آبگرفتگی معابر در سطح شهر هستند، بیان کرد: اگر‌چه گستردگی شهر زیاد است، اما نیرو‌های شهرداری پا‌ی‌کار و در میدان حضور دارند و مشغول هستند تا مشکلات شهروندان را در این خصوص به‌حداقل برسانند.

کهنوجی با یادآوری این‌موضوع که در حال حاضر در ۱۲۷ نقطه شهر کار عمرانی انجام می‌شود، تصریح کرد: در شهرداری رفسنجان تاکنون برای رفع آبگرفتگی و هدایت آب‌های سطحی نقشه‌راه نداشته است؛ اما الان قدم ‌به ‌قدم این مسئله جلو می‌رود.

او از مردم خواست، ضمن صبوری، گره‌ها را به شهرداری اعلام کنند که به مروز زمان، گره‌ها به‌صورت اساسی رفع شود تا سال‌های آینده شاهد این‌گونه آبگرفتگی در شهر نباشیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.