داود شهرکی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه توجه به گردشگری و استفاده از ظرفیتهای منطقهای یکی از مهمترین ارکان اقتصاد محسوب میشود و ایجاد اشتغال پایدار، افزایش گردش سرمایه، تقویت فرهنگ و در نتیجه رونق پول ملی از آثار آن به شمار میرود، اظهارداشت: طرحهای گردشگری بهرهبرداری شده این مدت در سیستان و بلوچستان عمدتا در زمینه بوم گردی و هتل داری بوده است.
وی با اشاره به اینکه توسعه و اجرای طرحهای گردشگری، اقتصادی و اشتغال محور هست و در رفع مشکل بیکاری نقش موثری دارد، گفت: ۱۱ طرح بهره برداری شده در این استان زمینه ساز ایجاد اشتغال برای ۵۶ نفر شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: این استان با موقعیت راهبردی و نیروی انسانی توانمند ظرفیتهای بینظیری در زمینه گردشگری و صنایع دستی دارد که در صورت توجه و حمایت منجر به اشتغال و توسعه اقتصادی این منطقه میشود.
وی بیان کرد: صنایع دستی، سوزن دوزی، سکه دوزی، سفال و انواع صنایع ساخته شده از صدف، برگ درختان نخل وحشی و حصیربافی سیستان و بلوچستان از اهمیت خاصی در ایجاد اشتغال برخوردار است.
شهرکی با اشاره به اهمیت توسعه بوم گردی در سیستان و بلوچستان گفت: توسعه بومگردیها میتواند باعث بهبود و گسترش اشتغالزایی، افزایش آگاهی و دانش بومی و نگهداری از روستا و محیط زیست آن بعنوان یک سرمایه استراتژیک باشد.
وی تصریح کرد: اقامتگاههای بومگردی با توجه به اینکه نماینده تاریخ و آداب و رسوم یک منطقه روستایی هستند همچون یک موزه عمل میکنند و میتوانند در مدت اقامت یک یا چند روزه، تاریخ چند صد ساله یا هزاران ساله یک روستا را به همگان نشان دهند.