در مطالعه مشترک توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده و یک شرکت تحقیقاتی کانادایی، به خواص کاهش دهنده کلسترول خون در پوست نارنگی اشاره شده است.
منابع دیگر، چای ساخته شده از پوست خشک شده نارنگی را توصیه می کنند که برای سوء هاضمه و همچنین پیشگیری از سرطان مفید است.
مائو شینگ نیک، یک پزشک طب چینی ، استفاده از پوست نارنگی در چای و پخت و پز را توصیه می کند.
فواید دیگر برای پوست نارنگی شامل کمک به هضم، کاهش بیماری صبحگاه در زنان باردار و بهبود بیماری های حرکتی است. مزایای دیگر شامل تعادل قند خون، فعال کردن سم زدایی کبد، درمان سرماخوردگی ، آنفولانزا و کاهش استرس هستند.
ما تو خونمون با پوست موز پوست پرتقال چند عدد انجیر تازه و مقداری توت سیاه مقداری هل و آبلیمو و مقدار خیلی خیلی کمی نبات (شکر خیر)، یک مربای بسیار مقوی و لذیذ درست می کنیم که واقعا محشره. درب شیشه رو که باز می کنید بوی عسل وحشی می دهد . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. ضمنا پوست موز وقتی میره تو مربا شبیه بالنگ میشه و محکم و شیرین میشه.