مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۱۳۸ هزار و ۸۱۰ تُن گندم در استان توزیع شد که نشان دهنده وضعیت مطلوب روند تامین و تدارک این محصول در قم است.

سعید محمدی گفت: همچنین دراین مدت چهار هزار و ۸۵۰ تُن انواع برنج خارجی و ۶ هزار و ۸۶۰ تُن شکر برای تامین نیاز مردم قم به این کالا‌های اساسی از طریق شبکه فروش معین در استان توزیع شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم در خصوص وضعیت موجودی انبار کالا‌های اساسی استان در شرایط کنونی نیز گفت: در راستای تامین پایدار کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم در ایام پایانی سال، هفت‌هزار و ۴۰ تُن انواع برنج خارجی و شکر در قم ذخیره‌سازی شد.

محمدی ضمن اشاره به اینکه انبار‌های کالا‌های اساسی در قم پر از برنج خارجی، شکر و گندم است، تاکید کرد: وضعیت ذخیره‌سازی کالا‌های اساسی برای پاسخ به نیاز استان در چند ماه آینده از جمله ایام پایان سال و همچنین ماه مبارک رمضان، بسیار عالی و مطلوب است و ما همواره میزان ذخیره‌سازی کالا‌های اساسی در انبار‌های قم را برای پاسخ به نیاز چند ماه پیش‌رو حفظ می‌کنیم.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم بیان کرد: با توجه به تلاش صورت گرفته در زمینه تامین و تدارک کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم قم برای ایام پایانی سال و همچنین ماه مبارک رمضان جای هیچ‌گونه نگرانی از نظر کمبود کالا وجود ندارد و مردم استان می‌توانند کالا‌های یاد شده را به آسانی برای مصرف خود تهیه کنند.

او ادامه داد: در همین رابطه با توجه به برنامه‌های حمل صورت گرفته درحال حاضر مقدار چهار هزار و ۲۰۰ تُن برنج و ۲ هزار و ۸۴۰ تُن نیز شکر در انبار کالا‌های اساسی قم موجود است و برای پاسخ به مصرف حداقل سه ماه استان ذخیره گندم داریم.

محمدی گفت: نکته‌ای که در خصوص وضعیت قابل قبول موجودی کالا‌های اساسی در قم باید به آن توجه شود، موضوع ذخیره سازی فراتر از ظرفیت انبار کالا‌های اساسی استان است و این مساله نشان می‌دهد اقدام‌های لازم برای تامین و تدارک کالا‌های مورد نیاز مردم در زمان خود به خوبی دنبال می‌شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم عنوان کرد: همان‌طور که بیان شد در زمینه تامین و ذخیره‌سازی گندم و هم چنین تولید آرد مورد نیاز نانوایی‌های استان وضعیت مناسبی را دنبال می‌کنیم و بر اساس پیش‌بینی‌ها، پیگیری‌های مورد نیاز در این بخش برای تامین نیاز ایام پایان سال و ماه مبارک رمضان انجام شده‌است.

لازم به توضیح است نانوایی‌های فعال در استان در هر ماه به‌طور میانگین به بیش‌از ۱۲ هزار تُن گندم برای پخت نان مصرفی مردم نیاز دارند که اداره کل غله و خدمات بازرگانی قم این میزان گندم را تامین می‌کند و در این زمینه کمبودی وجود ندارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار