سرپرست دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری سیستان و بلوچستان از احیای ۸۲ واحد تولیدی در استان از ابتدای دولت سیزدهم خبر داد و گفت: با راه‌اندازی این واحدها برای یک‌هزار و ۳۲۶ نفر به طور مستقیم اشتغالزایی شده است.

بتول شهرکی   تولید و صنعت را از مهمترین راه‌های تقویت ارزش پول ملی، حل مشکل تراز سرمایه‌گذاری، کاهش تورم و هدایت نقدینگی مردم دانست و اظهارداشت: با احیای این واحدهای راکد و نیمه فعال ۱۶۸ میلیارد تومان به چرخه اقتصادی استان بازگردانده شده است.

وی بیان کرد: پایش و رصد واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان به طور ویژه در اولویت قرار گرفته است بطوری که مشکلات آنها در بخش‌های مختلف از قبیل کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه، مشکلات حقوقی و قضایی و بازار فروش احصا و شناسایی شده است

سرپرست دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری سیستان و بلوچستان ادامه داد: صنعت و معدن، کشاورزی و گردشگری عمده واحدهای تولیدی احیا شده در دولت سیزدهم در این استان محسوب می‌شود.

وی اظهارداشت: بخشی از واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان مشکل منابع مالی دارند و برای مثال با بانک‌ها به مشکل برخورده‌اند که بخشی از این مشکلات را در استان با سرپرستی بانکها طبق حدود اختیارات آنها در کمیته‌های کارشناسی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی کرده و برای استمهال، تقسیط و تنفس تسهیلات با دید مثبت اقدام می‌شود.

شهرکی تاکید کرد: با همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان وضعیت مطلوبی در بخش واحدهای راکد و غیرفعال داریم و چشم انداز ما امسال این است که تعداد واحدهای راکد و غیرفعال را به حداقل برسانیم.

وی خاطر نشان کرد: مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طرح و رصد و برای آنها برنامه احیا تدوین و آنها را طبق برنامه فازبندی رصد و پایش می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.