طرز تهیه کلوچه محلی + فیلم

طرز تهیه کلوچه محلی توسط کارشناس آشپزی آموزش داده شده است.

در برنامه «سیمای خانواده» شبکه یک طرز تهیه کلوچه محلی  آموزش داده شد. ویدئوی آموزش تهیه این شیرینی را در ادامه گزارش قابل مشاهده است.


بیشتر بخوانید :
طرز تهیه کیک صبحانه + فیلم




اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سحر
۱۴:۴۱ ۲۸ دی ۱۴۰۱
کارشناس محترم
ما دقیقا همین الان داشتیم آماده میشدیم این کلوچه رو بپزیم برای عصری ولی چون مواد لازم رو اینجا نگفتین ، دست از کار کشیدیم و پشیمان شدیم . حالا مجبور شدیم تارت میوه ای بپزیم .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۷ ۲۸ دی ۱۴۰۱
کلوچه خوبی بود ولی با طعم کرک و مو و پشم ملحفه .
ما بختیاری ها به این کلوچه میگیم کاکول یا نون شیر مال. البته ما آرد رو با شیر محلی و روغن بهاره گوسفند و کنجد و ماست و گلرنگ آماده می کنیم و رازیانه بهش نمی زنیم چون برای مردها خوب نیست و روی سیستم زادآوریشون تاثیر منفی داره. داخل این نون شیرمال می تونید از کشمش یا خرما استفاده کنید . ضمنا اگر نون رو خالی دوست دارید بخورید بهش شکر بزنید ولی اگر با کره و عسل طبیعی می خورید بهش شکر نزنید تا طبیعی باشه. نوش جانتون .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۱ ۲۷ دی ۱۴۰۱
چرا مقدارشون رو نگفتند؟