حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در برنامه گفت وگوی ویژه خبری درباره دشمنی نظام سلطه با نظام اسلامی گفت: داستان ما با غرب و نظام سلطه از زمانی شروع شد که اسلام بر کرسی حاکمیت نشست. چون این مسئله موجودیت غرب را به چالش کشید و درگیری با ما نظام سلطه هم آغاز شد و این درگیری تا زمانی ادامه خواهد داشت که ما دست اسلام ناب در حاکمیت برداریم یا نظام سلطه از خوی سلطه گری خود کنار بکشد.
وی افزود: درگیری ما با نظام سلطه که انگلیس هم از نوچههای آن است، درگیری ماهوی است، البته میدانهای درگیری تغییراتی کرده، اما این درگیری همواره وجود داشته است.
شریعتمداری در ادامه درباره عصبانیت انگلیس از اعدام اکبری گفت: اکبری هم جاسوس بود و هم نفوذی و مدارک موجود آن را به خوبی نشان میدهد. اینکه دولت انگلیس سفیرش را فرامی خواند، ثابت میکند که اکبری جاسوس بوده است.
وی تصریح کرد: اکبری ۷ سال در حال جاسوسی بود و در عین حال نفوذی هم بود. خوشبختانه نیروهای اطلاعاتی و امنیتی ما تا کنون در برابر نفوذیها و جاسوسها خوب عمل کرده است.
شریعتمداری اضافه کرد: نفوذ آقای اکبری از نوع نفوذ خطرناک بود، یعنی سعی میکرد وارد کانونهای مشاوره و تصمیم ساز و سیاست پرداز شود و دیدگاهای خود را ارائه کند. این دست نفوذی ها، چون میخواهند وارد ساختار شوند، مجبورند برخی دیدگاهایش را به زبان بیاورند و وقتی این کار را میکنند قابل شناسایی هستند.
وی گفت: اکبری دقیقا مواضع دشمن را از طریق مشاورههایی که میداد پیگیری میکرد. برای نمونه درباره CFT میگوید اگر نپذیریم نمیتوانیم حلقه جهانی شویم. این در حالی بود که آقای ظریف در مجلس گفت نه من نه آقای روحانی به عنوان رئیس جمهور نمیتوانیم تظمینی بدهیم که با پذریش CFT دیگر مشکلی برای ما پیش نمیآید.
مدیر مسئول رونامه کیهان در بخش دیگری درباره عصبانیت انگلیس از اعدام اکبری تاکید کرد: انگلیس حق دارد از اعدام اکبری ناراحت باشد برای اینکه سیستم عصبی جاسوسیاش بهم ریخته است و دیگر اینکه حلقههای دورنی اش را از دست داده است.
وی گفت: اکبری اطلاعات زیادی داشت. در بحث شهادت شهید فخری زاده خودش میگوید اولین اطلاعات را من دادم. انگلیس میداند سرنخ هایش را از دست داده است برای همین حق دارد عصبانی باشد.
شریعتمداری افزود: دستیگری اکبری ضربه بسیار هولناکی برای غرب بود و انگلیس در ماجرای اکبری دست پیش را گرفته پس نیفتد.
وی درباره جنجال آفرینی برخی کشورهای اروپایی گفت: اغتشاشات واقعا شکست خورد. در سفر خاورمیانهای بایدن، رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران دو هفته قبل از اغتشاشات میگوید به مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا میگوید درباره برجام عجله نکنید، دو هفته صبر کنید بعد میبینید ایران با عجله به وین (محل مذاکرات) میآید.
شریعتمداری ادامه داد: همانطور که رهبر انقلاب فرمودند اینها در اغتشاشات خیلی برنامه حساب شده بود، اما روی محاسبات خود اشتباه کردند، جنجال آفرینیهای امروز غرب به خاطر شکستی است که در اغتشاشات خوردند. امروز آنها مانند نارنجک دودزا عمل میکنند، یعنی کاری نمیتوانند کنند و فقط اذهان را منحرف میکنند. به نظر من نباید در مقابل اینها کوتاه آمد.