هاشمی با تأکید بر لزوم اجرای طرحهای مقابله با کمآبی در همه مناطق خشک کشور عنوان کرد: اجرای طرحهایی نظیر "بازار آب" یکی از اقداماتی است که میتواند به تعادل بخشی سفرههای آب زیرزمینی کمک کند.
استاندار سمنان افزود: امروز در اولین قدم و برای موفقیت در اجرای طرح بازار آب، نیاز به اعتمادسازی، اطلاعرسانی، آگاهی بخشی و تبیین طرح برای کشاورزان امری حائز اهمیت است.
هاشمی با بیان اینکه اجرای این طرح میتواند در بهبود مدیریت مصارف از منابع آبی استان و در نتیجه کاهش برداشت از منابع آبی زیرزمینی تأثیر زیادی داشته باشد، تصریح کرد: آمادگی کامل توسط دستگاههای اجرایی استان سمنان برای اجرای این طرح وجود دارد.
وی با تأکید بر لزوم تلاش برای اجرای هر چه بهتر طرح "بازار آب" در استان سمنان خاطرنشان کرد: برای این مهم باید از ظرفیت و پتانسیل بخش خصوصی، خانه کشاورز و مؤثرین بخش کشاورزی استان سمنان استفاده شود.
استاندار سمنان با بیان اینکه اجرای طرح بازار آب میتواند به الگویی برای بهینهسازی مصرف آب در بخش کشاورزی برای همه استانهای کشور بدل شود، خاطرنشان کرد: در راستای اجرای این طرح، آب موجود در اختیار کشاورز به میزان موردنیاز برای آبیاری سطح زیر کشت برداشت و آب صرفهجویی شده توسط دولت خریداری شده و برای تقویت آبهای زیرزمینی استفاده میشود.
هاشمی تصریح کرد: باید طرح دانشبنیان "بازار آب" بهصورت مدون و جامع برای مؤثرین و معتمدین بخش کشاورزی استان تبیین و تشریح شود تا طرح در راستای مدیریت منابع آب، افزایش بهرهوری، استفاده از سیستمهای نوین آبیاری، کشت گلخانهای و محصولات کمآب بر موفق عمل کند.