دانشمندان معتقدند آمریکاییها بیش از حد غذا میخورند و آنچه میخورند نیز ناسالم است، زیرا شامل چربی، شکر، نمک و غذاهای فوق فرآوری شده است.
طبق دستورالعملهای غذایی برای آمریکاییها، رژیم غذایی متوسط آمریکایی شامل نمک اضافی، چربیهای اشباع شده، غلات تصفیهشده، کالری از چربیهای جامد و قندهای اضافه شده است.
آمریکاییها همچنین سبزیجات، میوه ها، غلات کامل، محصولات لبنی و روغن کمتری نسبت به توصیه متخصصان تغدیه میخورند.
آمارهای مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا نشان میدهد، تقریباً ۴۲ درصد از بزرگسالان آمریکایی چاق هستند.
یکی از دلایل ممکن است این باشد که غذاهای سالم اغلب گرانتر از غذاهای بسته بندی شده هستند.
غذاهای بسته بندی شده دارای مقادیر بیشتری نمک، غلات تصفیه شده، شکر و روغنهای ناسالم هستند که توسط دستورالعملهای غذایی برای افراد توصیه نمیشود.
فشار خون و کلسترول بالا ناشی از مصرف بیش از حد نمک از علل اصلی بیماری قلبی و سکته هستند.
دستورالعملهای فعلی دریافت کمتر از ۲۳۰۰ میلی گرم نمک در روز را توصیه میکنند، اما بیشتر آمریکاییها به طور متوسط بیش از ۳۴۰۰ میلی گرم در روز مصرف میکنند.
CDC
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا میگوید بیش از ۷۰ درصد نمکی که آمریکاییها میخورند از غذاهای بسته بندی شده، فرآوری شده و خریداری شده در فروشگاه و رستورانها تامین میشود.
سامانتا هلر، متخصص تغذیه بالینی ارشد در NYU Langone Health در شهر نیویورک گفت: غذاهای فرآوریشده برای برانگیختن میل مشتریات به این غذاها طراحی شدهاند و تبلیغاتی که در همه جا وجود دارد این تمایلات را تقویت میکند.
البته این اتفاق تقصیر مصرف کننده نیست که مشتاق غذاهای فرآوری شده هستند.
اما ما باید افزودنیهای شرکتهای مواد غذایی را بشناسیم و کنترل آنچه را که برای خوردن انتخاب میکنیم به دست بگیریم.
به جای اینکه شرکتهای غذایی تصمیم بگیرند چه غذایی مصرف کنیم، خودمان غذایمان را انتخاب کنیم
و از انتخاب غذاهای ناسالم که باعث اضافه وزن میشود، خودداری کنیم.
اضافه وزن یا چاقی احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش میدهد.
بر اساس نظر CDC در میان بزرگسالان آمریکا ۹۶ میلیون نفر مبتلا یا مستعد ابتلا به دیابت هستند.
دیابت میتواند منجر به گردش خون ضعیف و در نتیجه قطع عضو شود و بیماری قند خون نیز با از دست دادن بینایی و بیماری کلیوی مرتبط است.
علاوه بر این CDC میگوید: یک رژیم غذایی ناسالم میتواند خطر ابتلا به برخی سرطانها را افزایش دهد.
خوردن غذاها و نوشیدنیهای ناسالم میتواند منجر به شرایط مزمنی شود که افراد را در معرض خطر بالای حداقل ۱۳ نوع سرطان از جمله سرطان رحم، سرطان سینه در زنان یائسه و سرطان روده بزرگ قرار میدهد. سرطان روده بزرگ نیز با خوردن گوشت قرمز و فرآوری شده مرتبط است.
طبق گفته CDC بخشی از مشکل، دسترسی به غذای سالم است. غذاهایی که در اطراف مردم وجود دارند بیشتر ناسالمند.
تنها بخش محدودی از فضای فروشگاهها به سبزیجات، میوهها و غلات کامل اختصاص داده شده است و بیشتر قفسهها و راهروهای فروشگاهها مملو از مواد غذایی ناسالم است.
دسترسی بیشتر به غذاهای سالم در جوامع، محل کار و مدرسه مورد نیاز است.
کمیته پزشکان از مردم میخواهد که به رژیم غذایی گیاهی غنی از میوهها، سبزیجات و غلات کامل روی آورند.
دکتر دیوید کاتز متخصص طب پیشگیری و شیوه زندگی و سلامت واقعی، در مورد همهگیری چاقی در میان نوجوانان آمریکایی گفت: این مشکل تغدیه یک ننگ ملی است، زیرا با پیامدهای وحشتناکی همراه است.
هر زمانی که واقعاً متعهد باشیم، میتوانیم این مشکل را برطرف کنیم.
آنچه مورد نیاز است تغییر فرهنگی و تعهد به سبک زندگی سالمتر است.
او خاطرنشان کرد: چاقی بی وقفه افزایش مییابد، زیرا صنایعی همچون صنایع غذایی از آن سود میبرند.
ما میدانیم یک منبع تغذیه از غذاهای ناخواسته و عمداً اعتیادآور داریم که برای به حداکثر رساندن مصرف غذا طراحی شده است، اما توصیههای بیهودهای برای کنترل رژیم غذایی بدون پرداختن به علت اصلی ارائه میکنیم.
منبع: سایت مدیکال اکسپرس