مدیرکل مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: با توجه به همسایگی تایباد با کشور افغانستان، این منطقه ظرفیت تاسیس یک واحد بین المللی آموزش علوم پزشکی را دارد و در این حالت اتباع افغانستانی میتوانند با طی مسافت کمتر، در اینجا تحصیل کنند.
در ادامه، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری تایباد گفت: در این شهرستان علاوه بر جمعیت بومی، افراد غیربومی مانند نیروهای مرزبانی و ارتش سکونت دارند که این امر، ضرورت ساخت بیمارستان جدید را بیشتر کرده است.
محمدرضا رضایی افزود: همجواری تایباد با افغانستان هم باعث شده است در هنگام وقوع حوادث در کشور همسایه، شاهد انتقال مجروحان به بیمارستان تایباد باشیم که ضرورت دارد به منظور ارائه خدمات بشردوستانه و تحکیم روابط بین این دو کشور دوست و همسایه، خدمات درمانی هم به این افراد ارائه شود.
وی اظهار کرد: گسترش خدمات درمانی در جمهوری اسلامی ایران، موجب میشود مردم افغانستان در بیشتر مواقع برای درمان به ایران و مشهد سفر کنند و با توسعه امکانات گردشگری سلامت در مرز دوغارون، میتوان این خدمات درمانی را افزایش داد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری تایباد ادامه داد: امیدواریم مسئولان وزارت بهداشت هرچه سریعتر نسبت به ساخت بیمارستان جدید که یکی از مهمترین مطالبات به حق مردم شیعه و اهل سنت این خطه مرزی است، تلاش کنند.
شهرستان ۱۴۰ هزار نفری تایباد متشکل از ۲ بخش مرکزی و میان ولایت با ۳۸ روستا در فاصله ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.