سروری گفت: نصب کنتور هوشمند بر روی چاههای مجاز و پروانه دار یکی از راههای جلوگیری از برداشت بی رویه آب و در نتیجه صرفه جویی است.
او با اشاره به انسداد ۵۶ حلقه چاه غیرمجاز در استان از ابتدای امسال، افزود: با این کار به مدیریت مصرف منابع آبی کمک شایانی شده است.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای خراسان جنوبی با بیان اینکه آب یک سرمایه است؛ به ویژه در استانی مانند خراسان جنوبی، اظهار کرد: چاههای حفر شده در حاشیه رودخانهها با عمقی حدود ۱۰ تا ۱۵ متر حفر میشود که باید جلوی آن گرفته شود تا برداشت بی رویه صورت نگیرد.
سروری با بیان اینکه در خراسان جنوبی چاه عمیقی که با دستگاه حفر شده باشد وجود ندارد، تصریح کرد: از سال ۱۳۸۵ پرکردن چاههای غیرمجاز در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای خراسان جنوبی اظهار کرد: از سال ۸۵ تاکنون ۱۲۰۰ حلقه چاه در استان مسدود و با این کار از برداشت حدود ۶ میلیون مترمکعب آب جلوگیری شده است.
سروری در مورد چاههای درون خانهها و باغات شخصی، گفت: برخی افراد همراهی لازم را ندارند که در نتیجه آب منطقهای با در دست داشتن مجوز قضایی نسبت به انسداد چاه اقدام میکند.
او بیان کرد: شناسایی از طریق گشتهای بازرسی آب منطقهای و یا افراد بومی انجام شده و به این افراد اخطار داده شده و گاهی چاه توسط افراد صاحب خانه و باغ مسدود میشود.