مسعود سعادتی با تصریح بر اینکه واحدهای غیر تولیدی و مکانهای بلاتکلیف در شهرک صنعتی باید حتی به صورت موردی رسیدگی شده و جمع آوری شوند گفت: باید بیت المال را به تولید برگردانده و به اشتغالزایی جوانان بیکار کمک کنیم.
او ادامه داد: برخی زمین شهرک را برای افزایش قیمت آن خریداری کرده و بازار دلالی به راه انداختند که این امر مانع سرمایه گذاری شده است و باید سوء استفاده گران از شهرک صنعتی بدانند که اینجا شهر هرت نیست.
فرماندار میانه با بیان اینکه در شهرک صنعتی شماره یک میانه متقاضی زیاد است، اما زمین نیست گفت: این وضعیت در سایر شهرکهای صنعتی میانه برعکس است و متقاضی قابل توجهی وجود ندارد.
سعادتی با بیان اینکه نصف واحدهای شهرک صنعتی شماره یک میانه به طور اسمی فعال هستند در صورتی که به سوله و انبار و یا به محل ویلاسازی و تفرجگاه عدهای تبدیل شده است گفت: اینها بیت المال بوده و برای تولید است نه ایجاد تفرجگاه که شرکت شهرکهای صنعتی باید چاره اندیشی کند.
او افزود: برای شهرک شماره دو میانه نیز تقاضا زیاد است، اما نباید به روز شهرک صنعتی شماره یک بیفتد.
مدیرکل شرکت شهرکهای صنعتی استان آذربایجان شرقی به اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال از سوی شرکت شهرکهای صنعتی استان به شهرکهای میانه اشاره کرد و افزود: نیاز است از خود شهرستان نیز اعتباری برای شهرکهای صنعتی میانه تخصیص یابد.
نیرومند در خصوص شهرک صنعتی ترکمانچای از معافیت ۱۲ساله این شهرک به جهت محرومیت بخش خبر داد و گفت: این امر ظرفیت و فرصت مهمی برای جلب و جذب سرمایه گذاران و رونق تولید و اشتغال است.