محمدحسین واحدیان در جمع خبرنگاران گفت: متاسفانه به دلایل مختلف در همه جوامع شکاف بین حوزه مدیریت شهری و شهروندان وجود دارد که این امر در شهرکرد پررنگتر است و رفع این مشکل همکاری و همیاری همگانی را میطلبد.
شهردار شهرکرد افزود: غلط بودن ساختار در شهرداری شهرکرد، کمبود مدیر در مجموعه شهری مانند عدم حضور یک مدیر بحران در شهرداری مرکز استان و چارت قدیمی باعث کند شدن فعالیت میشود و اگر بهترین مدیرها هم وارد مجموعه شوند با این ساختار غلط فلج میشوند.
بیشتر بخوانید
وی با بیان اینکه تغییر ساختار در دستور کار قرار گرفته است، بیان داشت: مراجعات مردم به شهرداری مرکز کم شده و این امر به علت فعال شدن مدیران مناطق و حل مشکلات خرد مردم است.
واحدیان اظهار کرد: ۱۵ آبان که وارد شهرکرد شدم درصد تحقق بودجه ۳۸ درصد بود، اما امروز به ۵۸ درصد رسیده است.
شهردار شهرکرد با اشاره به اینکه شهرداری نهادی غیردولتی بوده و جذب سرمایهگذار بخش خصوصی تنها راه تحول است، بیان کرد: متأسفانه کارهای ابتر و بلاتکلیف بسیاری مانند برجهای دوقلو در شهرکرد وجود دارد که مانع ورود سرمایهگذار به شهرکرد شده است.
وی افزود: به دنبال تاسیس بازار روز هستیم، اما ادارهکل راه و شهرسازی زمینی برای انجام این کار در نظر نگرفته است، ولی همچنان با حداقلها و پیگیری زمینهای موجود به دنبال اجرای این پروژه هستیم.
واحدیان با اشاره به اینکه ساختار شهر به صورت شطرنجی بوده و این مسئله منجر به ترافیک شده است، اظهار کرد: عدم وجود پارکینگ عمومی و کمربندی در افزایش ترافیک نقش دارد که برای حل آن تعریض خیابانها در دستور کار قرار گرفته است.
شهردار شهرکرد ادامه داد: فعلاً در خیابان ابوعلی سینا و ملت این پروژه اجرا میشود، اما با این میزان اعتبار، امکان اجرای طرح در همه خیابانهای شهر وجود ندارد.
وی بیان داشت: تجمع مراکز خدماتی در مرکز شهر منجر به حجم عظیم ترافیک شهری شده که برای حل این مشکل ساخت دهکده سلامت در دستور کار قرار گرفته است.
واحدیان با اشاره به اینکه متاسفانه تفرجگاه و تفریحگاه مناسب در شهرکرد وجود ندارد، گفت: در نظر داریم تفرجگاههای ورودی شهرکرد، تپههای درازگوش، پارک تهلیجان، منظریه و سول دره چالشتر را با کمک سرمایهگذاران ساماندهی کنیم تا تجمع خیابان کاشانی نیز به این مناطق منتقل شود.
وی با بیان اینکه ساخت پارک حاشیهای نیز در دستور کار قرار گرفته است، افزود: با انجام این اقدامات و سامان گرفتن تفریحگاهها، مردم تنها برای انجام کارهای ضروری به مرکز شهر مراجعه خواهند کرد.
شهردار شهرکرد اظهار داشت: فعالیت چراغهای راهنمایی شهر همسو نیست به طوری که شاید یک چهارراه را مدیریت کند، اما چهارراه بعدی را قفل میکند که در صدد تهیه دستگاهی برای هماهنگی این چراغها هستیم.
واحدیان با اشاره به اینکه به دنبال اجرای طرح پسماند در شهر هستیم، افزود: طبق قانون، طرح پسماند باید شهرستانی برگزار شود و این امر همکاری شهرداری شهرهای دیگر را نیز لازم دارد.
وی بیان داشت: تنها سه ماشین سنگین حمل زباله در شهرکرد وجود دارد و هیچ امکاناتی برای جمعآوری زباله در شهر نداریم لذا به دنبال جذب ۵۴ میلیارد تومان تسهیلات برای خرید تجهیزات خدمات شهری هستیم.