سبک درست کردنش فرق میکنه.
بعد پیازو گوشت و هویج همه ک ب روغن سرخ شد آب که اضافه میشه ب جوشیدن اومد برنج بهش اضافه میشه ، وباهمون حالت جوشیدن برنج آب رو ب خودش میکشه وخشک میشه و کشمش از قبل خیس شده بهش اضافه میشه با خلال بادوم و زیره و ادویه جات.
و ب مدت ۴۰ دقیقه میزاریم دم بکشه.
نوش جون.
❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥
البته این چیزی که شما پختین قابلی پلو نیست اون غذایی هم که در افغانستان با نام قابلی پلو می پزند در شهرستان درگز هم به همون سبک افغانستانی و قدمتش حتی خیلی کهن تر از افغانستان که روزی جزیی از کشور ما بود
بعد پیازو گوشت و هویج همه ک ب روغن سرخ شد آب که اضافه میشه ب جوشیدن اومد برنج بهش اضافه میشه ، وباهمون حالت جوشیدن برنج آب رو ب خودش میکشه وخشک میشه و کشمش از قبل خیس شده بهش اضافه میشه با خلال بادوم و زیره و ادویه جات.
و ب مدت ۴۰ دقیقه میزاریم دم بکشه.
نوش جون.
❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥