آقای هوشیار اظهار کرد: ساماندهی مناطق کمبرخوردار تبریز مورد توجه و تاکید مدیریت شهری است که در این راستا برنامهریزی مدونی برای احیای بافتهای فرسوده انجام شده است.
وی بابیان اینکه دولت امسال برای بافت فرسوده مشهد بودجه ویژهای تخصیص داده و در سال آینده نیز اعتبارات خوبی برای بازآفرینی بافت فرسوده شهر مشهد در نظر گرفته شده، افزود: بازآفرینی بافت فرسوده و ناکارآمد کلانشهر تبریز نیز باید همچون دیگر شهرها سهم بسزایی در بودجه دولتی داشته باشد که در این زمینه با نمایندگان تبریز در مجلس شورای اسلامی مذاکراتی انجام شده است.
شهردار تبریز گفت: تا پایان بهمن ماه امسال بخشی از تاکسیهای نوسازی شده به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه میشود و امیدواریم تا سال بعد این تعداد افزایش یابد.
وی اظهار کرد: تاکنون یک هزار و ۲۰۰ نفر جهت دریافت تسهیلات نوسازی تاکسیهای فرسوده ثبت نام کرده اند که در این خصوص تامین منابع خواهد شد.
وی افزود: با همراهی شورای اسلامی شهر تبریز در رابطه با حمایت از نوسازی تاکسیهای شهری تاکنون منابع موجود برای ۴۰۰ تاکسی فرسوده تامین شده است.
آقای هوشیار از رتبه نخست تبریز در خصوص نوسازی ناوگان تاکسیرانی در بین دیگر شهرهای کشور خبر داد و گفت: یکی از اقشار زحمتکش جامعه که بخش عمدهای از حمل و نقل درونشهری را بر عهده دارند تاکسیرانان هستند.
شهردار تبریز خاطرنشان کرد: تعداد ۱۰ هزار و ۸۰۰ دستگاه تاکسی در سطح شهر فعالیت دارند که طی لایحهای خواستار تامین هزینههای ارائه خدمات رایگان معاینه فنی تاکسیها هستیم.
آقای هوشیار گفت: این لایحه با سقف ۹۰۰ میلیون تومان ضمن حمایت از تاکسیرانان میتواند در راستای کاهش آلودگی هوا نیز موثر واقع شود.